Liczba postów: 3,059
Liczba wątków: 16
Reputacja:
48
08-14-2022, 02:11 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-14-2022, 02:13 AM przez tomakin.)
Jakie kategorie byłyby według Was najwygodniejsze na blogu? W końcu postanowiłem je dodać, bo to przecież no, ważne jest żeby były... podobno... no, tak słyszałem.
Przykładowo to
https://naturalneleczenie.com.pl/2016/08...e-jezykow/
Jak nazwać kategorię, w której to się znajdzie? Jedno słowo najlepiej, góra dwa.
Jak tam w ogóle nawigację usprawnić, co zrobić z wyglądem? Znacie jakiś blog, który ma naprawdę fajnie rozwiązane te dwa problemy, estetyka i nawigacja? Bym po prostu zerżnął z małymi zmianami.
Reputacja:
48
Eh, wywalam z bloga wszystkie wpisy o covid z bloga. Edukowanie ludzi to strata czasu, 95% z nich jest zafiksowana w swoich poglądach pięciometrową warstwą betonu i jedyne, co osiągnę próbując to zmienić, to stracę 95% odwiedzających.
Liczba postów: 345
Liczba wątków: 23
Reputacja:
3
A Defoliator edukuje o covidzie, a ma aż 32 774 polubienia.
Liczba postów: 209
Liczba wątków: 2
Reputacja:
10
08-16-2022, 10:01 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-16-2022, 10:02 AM przez Nawaphon.)
(08-14-2022, 02:11 AM)tomakin napisał(a): Jak nazwać kategorię, w której to się znajdzie? Jedno słowo najlepiej, góra dwa.
Self-improvement/ Samodoskonalenie ?
Wiem, że na niektórych stronach, które odwiedzam - są różne kategorie u góry, tak jak u Ciebie Linki-O Mnie itp., tylko to są podkategorie, później jak się na to najedzie myszką, to się rozwija ileś tam kategorii, które można wybrać. Nie wiem, czy wiesz o co mi chodzi.
O, tutaj na przykład. To nie blog, ale chodzi o sam format. Moim zdaniem wygodnie.
https://www.badapak.pl/
A jeszcze co do Covida, pewnie wielu tak jak i mnie zaskoczyło - po twoich postach o lekarzach przez lata - że byłeś aż tak przeciwko "szurom" i "anty-szczepionkowcom"  .
Reputacja:
48
08-16-2022, 03:42 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-16-2022, 03:43 PM przez tomakin.)
Poszło na life hacks
postów przeciw szurom miałem podobną ilość, jak postów przeciw szarlatanom w białych kitlach, ale to profilować trzeba, nie można być tak przeciw wszystkim wszystkiemu, bo nie zostanie nikt, kto nie poczuje się "urażony".
Takie rozwijane rzeczy są fajne, dopóki nie próbujesz na to wejść przez komórkę, wtedy już nagle nie są, a ruch z telefonów to jakoś ponad 50% ruchu ogółem.
ps. jakby defoliator zrobił post o MSM w nowotworach, straciłby 80% polubień w jeden dzień.
Liczba postów: 345
Liczba wątków: 23
Reputacja:
3
(08-16-2022, 03:42 PM)tomakin napisał(a): a ruch z telefonów to jakoś ponad 50% ruchu ogółem.
Nie rozumiem tego, czemu ludzie tak niechętnie siedzą przy komputerze. W okolicach roku 2000 chcieli siedzieć.
Reputacja:
48
O, nawet ładnie działa na komórce rozwijane menu, ale gdy stronka jest wypełniona stronami, a nie wpisami.
https://niedobory.naturalneleczenie.com.pl/
Reputacja:
48
To straszne, ale założyłem twittera dla bloga
teraz baaaardzo ważne pytanie, w jaki sposób można dołączać do grup facebookowych jako fanpage? Pokazuje mi "sugerowane grupy", ale to śmieci jakieś są. Muszę z fake konta robić udostępnienia postów, bo wszystkie normalne grupy zablokowały dostęp dla fanpejdżów czy co?
|