This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blog
Jakie kategorie byłyby według Was najwygodniejsze na blogu? W końcu postanowiłem je dodać, bo to przecież no, ważne jest żeby były... podobno... no, tak słyszałem. 

Przykładowo to

https://naturalneleczenie.com.pl/2016/08...e-jezykow/

Jak nazwać kategorię, w której to się znajdzie? Jedno słowo najlepiej, góra dwa.

Jak tam w ogóle nawigację usprawnić, co zrobić z wyglądem? Znacie jakiś blog, który ma naprawdę fajnie rozwiązane te dwa problemy, estetyka i nawigacja? Bym po prostu zerżnął z małymi zmianami.
Odpowiedz
Eh, wywalam z bloga wszystkie wpisy o covid z bloga. Edukowanie ludzi to strata czasu, 95% z nich jest zafiksowana w swoich poglądach pięciometrową warstwą betonu i jedyne, co osiągnę próbując to zmienić, to stracę 95% odwiedzających.
Odpowiedz
A Defoliator edukuje o covidzie, a ma aż 32 774 polubienia.
Odpowiedz
(08-14-2022, 02:11 AM)tomakin napisał(a): Jak nazwać kategorię, w której to się znajdzie? Jedno słowo najlepiej, góra dwa.

Self-improvement/ Samodoskonalenie ?

Wiem, że na niektórych stronach, które odwiedzam - są różne kategorie u góry, tak jak u Ciebie Linki-O Mnie itp., tylko to są podkategorie, później jak się na to najedzie myszką, to się rozwija ileś tam kategorii, które można wybrać. Nie wiem, czy wiesz o co mi chodzi.
 O, tutaj na przykład. To nie blog, ale chodzi o sam format. Moim zdaniem wygodnie.
https://www.badapak.pl/

A jeszcze co do Covida, pewnie wielu tak jak i mnie zaskoczyło - po twoich postach o lekarzach przez lata - że byłeś aż tak przeciwko "szurom" i "anty-szczepionkowcom"  Smile.
Odpowiedz
Poszło na life hacks

postów przeciw szurom miałem podobną ilość, jak postów przeciw szarlatanom w białych kitlach, ale to profilować trzeba, nie można być tak przeciw wszystkim wszystkiemu, bo nie zostanie nikt, kto nie poczuje się "urażony".

Takie rozwijane rzeczy są fajne, dopóki nie próbujesz na to wejść przez komórkę, wtedy już nagle nie są, a ruch z telefonów to jakoś ponad 50% ruchu ogółem.

ps. jakby defoliator zrobił post o MSM w nowotworach, straciłby 80% polubień w jeden dzień.
Odpowiedz
(08-16-2022, 03:42 PM)tomakin napisał(a): a ruch z telefonów to jakoś ponad 50% ruchu ogółem.

Nie rozumiem tego, czemu ludzie tak niechętnie siedzą przy komputerze. W okolicach roku 2000 chcieli siedzieć.
Odpowiedz
O, nawet ładnie działa na komórce rozwijane menu, ale gdy stronka jest wypełniona stronami, a nie wpisami.

https://niedobory.naturalneleczenie.com.pl/
Odpowiedz
To straszne, ale założyłem twittera dla bloga

teraz baaaardzo ważne pytanie, w jaki sposób można dołączać do grup facebookowych jako fanpage? Pokazuje mi "sugerowane grupy", ale to śmieci jakieś są. Muszę z fake konta robić udostępnienia postów, bo wszystkie normalne grupy zablokowały dostęp dla fanpejdżów czy co?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości