This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zapodaj coś o czym myślisz
No ale to po prostu fotokomórka, coś, co jest dostępne od kurde kilkudziesięciu lat w formie komercyjnej. Jakby jakąś sieć neuronową zrobili z tego grzyba czy coś... albo tak jak w "Pan lodowego ogrodu".
Odpowiedz
W ogóle patrzcie na te 2 tematy co bot założył, zaraz zarejestruje się drugi i mu "odpowie" Big Grin

yhyhy

https://forum.auto.com.pl/search.php?sea...09b8f2b8e5
Odpowiedz
Działa jak fotokomórka, bo od czegoś trzeba zacząć. Sam fakt zastosowania grzybni jest ciekawy. W przyszłości będą reagować na inne sygnały ze środowiska.

Co do botów, to teoria martwego internetu dzieje się na naszych oczach. Smile Może niektórzy z nas też są botami. ?
A tak w ogóle to przecież żyjemy w symulacji.
Odpowiedz
Pochodna LSD trafiła do trzeciej fazy badań klinicznych:

https://www.weedweek.pl/pacjenci-otrzymu...w-terapii/

Cytat:Badanie kliniczne leku stworzonego przez firmę MindMed opartego na LSD, znanego jako MM-120, rozpoczęło się w sierpniu 2022, po uzyskaniu zgody Agencji Żywności i Leków (FDA). To był historyczny moment. Pierwszy raz od ponad 40 lat, LSD zostało zbadane w warunkach medycznych.

Cytat:Po raz pierwszy w historii naukowcy podają LSD pacjentom w trzeciej fazie badania klinicznego. Nowe badanie koncentruje się na tym, czy psychodelik może być skutecznie stosowany w leczeniu uogólnionych stanów lękowych (GAD).
Odpowiedz
https://www.youtube.com/watch?v=hbkezsGqHJw

Zarekomenduję kanał na YT.
Gość zmienia dietę średnio raz na 2 miesiące, wszystkie ekstremy - od życia na sokach owocowych do diety carnivor i wszystko pomiędzy, co można Sobie wyobrazić. Zupełny chaos, ale gość bardzo sympatyczny i zawsze mnie śmieszy.
Kiedyś zrobił chyba 3 tygodniowy post, na samej wodzie... i przerwał go jedząc surowe jajka. Żył wtedy w Tajlandii i skończył na tamtejszym pogotowiu. Teraz znowu przez różne Swoje dziwne idee miał kłopoty, ale nie będę spoilerów dawać, cała historia w tym filmie wyżej.

Przyznam, że oglądam też czasami, kiedy myślę o własnych problemach, czy błędach dietetycznych w przeszłości - no cóż, mogło być gorzej Big Grin.
Odpowiedz
O, dobry ziomek. Dzięki za rekomendację. Gostek równie ekstremalny, jak ci co żrą olbrzymie ilości jedzenia przed kamerą.
Odpowiedz
Uwaga, pytanie... Ktoś ma może magnetowid na sprzedaż? Big Grin
Odpowiedz
Miałem 10 lat temu. Smile Chyba musisz szukać na aukcjach. Często się pojawiają, ale ceny też potrafią być spore.
Odpowiedz
Rozumiem, że tajemna przesyłka dotarła.
Odpowiedz
Jeszcze nie dotarła, ale jest dogadane na 99%, więc się zacząłem za sprzętem rozglądać.

@Temper
Też kiedyś miałem, hah. Kto by pomyślał, że jeszcze się przyda. Faktycznie, mnóstwo tego - i aż trudno się połapać, jaki się najlepiej nada.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości