Liczba postów: 6,806
Liczba wątków: 19
Reputacja:
59
Na serwerach, którymi administruję, jakieś błędy były. Po kilku godzinach śledztwa znalazłem backdoora, który siedział tam od 2023, czyli jeszcze zanim ja tam zacząłem pracować. Dosłownie pół roku temu chciałem to wszystko przenieść na bezpieczne środowisko, ale nieeeee, niewygodnie będzie, parę godzin stracimy.... no to teraz stracą parę miesięcy.
Reputacja:
59
Baaaaardzo podoba mi się reakcja społeczeństwa na zamordowanie szefa amerykańskiego systemu opieki zdrowotnej. Ludzie niemalże tańczą na ulicach ze szczęścia i pytają, kiedy następny.
Liczba postów: 915
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Zobaczymy, czy to coś zmieni w dłuższej perspektywie.
Reputacja:
13
Podobno zatrzymali podejrzanego.
Reputacja:
59
No jak zdrowie upada, to nic innego nie cieszy. Chroniczny ból potrafi zamienić życie w piekło.
Ciekawostka, mieszkańcowi US&A taniej jest kupić bilety na samolot, polecieć do Hiszpanii, zrobić sobie operację biodra, wynająć tam w Hiszpanii na rok dom, przez ten rok imprezować i żyć jak król, po czym wrócić samolotem do domu, niż zrobić taką operację prywatnie w US&A.
Reputacja:
59
Nie no, to jest piękne.
Luigi odstrzelił śmiecia, który poprzez furtki w przepisach nie wypłacał ludziom należnej kasy, doprowadzając do śmierci tysięcy.
Koleś, który go sprzedał, miał dostać 60 000 nagrody. Miał. Bo nie dostanie, z uwagi na furtkę w przepisach.
Reputacja:
13
12-11-2024, 11:44 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2024, 11:47 AM przez Temper.)
USA swoją polityką mają krew na rękach milionów ludzi. 40 milionów obywateli żyje w skrajnej nędzy, a około 27,5 miliona osób jest nieubezpieczonych. Znacznie więcej osób jest niedostatecznie ubezpieczonych, co oznacza, że mają ubezpieczenie, ale nadal ponoszą wysokie koszty z własnej kieszeni.
Firma, której prezes zginął przebijała rekord odmów - 33%. Biorąc pod uwagę jaką patologię wprowadził tam dziki kapitalizm, to aż dziwne, że dopiero teraz są takie akcje.
My możemy być wdzięczni losowi, że przyszło nam żyć w Europie, gdzie za złamanie nogi nie dostajemy do zapłaty rachunków na kilka tysięcy złotych. Strach tylko pomyśleć, że nadal są ludzie wierzący w darwinizm społeczny i kierują się myślą prezesa Nestle, że nie każdy powinien mieć dostęp do bieżącej wody.