This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zapodaj coś o czym myślisz
Wierzę, że efekt może być spektakularny. Przekonałem się, jak spalacze tłuszczu mogą szybko działać. W pierwszym tygodniu nic się nie działo, a w drugim widziałem w lustrze, że chudnę już z dnia na dzień bez robienia czegokolwiek.
Gdyby nie możliwe problemy z wypadaniem włosów i cerą, to może bym spróbował. Ciekawi mnie, czy zwiększenie teścia pozwala też zmniejszyć lęki społeczne. Z lekkich środków nie wymagających kłucia jest jeszcze turinabol, ale tu znowu wątroba dostaje.

Ryzyko cukrzycy chyba wyeliminowałem. Nie podjadam, jem głównie wege, najczęściej na surowo, nie więcej niż 2000 kcal.
Odpowiedz
W temacie dzietności

https://naturalneleczenie.com.pl/2025/07...-randkowa/
Odpowiedz
Świetny artykuł, dzięki, że ci się chciało zrobić taką analizę. Nawet naukowcy są przeciwko mężczyznom.
Odpowiedz
Parę błędów jest, muszę poprawić.
Odpowiedz
...kolejne poprawki Big Grin chyba jest już dobrze.
Odpowiedz
Ja to nawet zmian nie dostrzegam, ale na pewno jest już dobrze. Big Grin
Odpowiedz
Nie jest, na początku w ogóle źle przeczytałem tam, raz że język techniczny, dwa że nie opisali dokładnie algorytmu. Jak te wszystkie badania, gdzie podają dokładnie ile zwierzęta dostały roztworu zioła, do kilku miejsc po przecinku, ale nie napiszą, jak przygotowali ten roztwór, więc za cholerę nie wiadomo, ile tam tak naprawdę było substancji aktywnej.

Dobra wersja jest na polskim i już mi się tego nie chce poprawiać, jeszcze przekopiować na angielski i finito.
Odpowiedz
Uwaga, przepis na przekąskę mistrzów na budżecie.

Drobno kroimy w kostkę jedną dużą, albo dwie średnie cebule. Rozgrzewamy patelnię, dodajemy dwie łyżki oliwy z oliwek. Na rozgrzaną patelnię wsypujemy cebulę i przez 25 minut smażymy na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Po 10-15 minutach dodajemy trochę kminku. Na sam koniec, już po wyłączeniu ognia - pieprz i sól.

Kroimy chleb, albo bułki. Smarujemy masłem - i kładziemy na wierzch jeszcze ciepłą usmażoną cebulę.
Kroimy jeden ogórek gruntowy na bok, jako przekąskę. Koniec ).

Cholera ale to jest dobre. Nie doceniałem cebuli przez całe życie.
Odpowiedz
Mam cebulę, ale do grzybów pójdzie. Nazbierałem dziś trochę.
Odpowiedz
W Chinach ooracowano robota surogatkę że sztuczną macicą. W przyszłym roku ma trafić na rynek za 14 000 dolarów.

https://businessinsider.com.pl/technolog...om/mh78v22

Wydaje się to aż niewiarygodne, więc trzeba poczekać na jakąś weryfikację, ale jeśli to prawda, to być może stoimy u progu rozwiązania problemów demograficznych. A przynajmniej Chiny, bo nie muszą się przejmować kościołem, etyką i opinią publiczną.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości