06-01-2025, 07:42 AM
Masz suba ode mnie, o tej marce chyba Temper kiedyś pisał, jak pytałem o buty, na których nie robią się odciski.

|
Zapodaj coś o czym myślisz
|
|
06-01-2025, 07:42 AM
Masz suba ode mnie, o tej marce chyba Temper kiedyś pisał, jak pytałem o buty, na których nie robią się odciski.
06-01-2025, 07:43 PM
(06-01-2025, 07:42 AM)yugon napisał(a): Masz suba ode mnie, o tej marce chyba Temper kiedyś pisał, jak pytałem o buty, na których nie robią się odciski. Dzięki za suba. W Asicach biegam już ponad 12 lat, zawsze je polecam. Są zajebiste, oczywiście te droższe trochę modele, bo jak kupiłem tańszy, to ledwo do chodzenia się nadają. Ale to może wada moich nóg, w każdym razie te droższe są genialne.
06-01-2025, 10:30 PM
zaliczy jak będzie film leciał w tle, z wyciszonym dźwiękiem?
06-02-2025, 07:06 PM
(06-01-2025, 10:30 PM)tomakin napisał(a): zaliczy jak będzie film leciał w tle, z wyciszonym dźwiękiem? Ta.... zaliczy, pewnie, że zaliczy :-) Ale powiem Ci, że jak montowałem go kilka dni, to mi ta muzyka tak wpadła w ucho, że cały czas siedzi mi w głowie i nie mogę jej wyrzucić. Te AI robi czasem zajebiste piosenki. Do innych filmików wrzuciłem inne utwory i ludzie się pytali kto to śpiewa, bo chcieli sobie ściągnąć ten kawałek.
06-02-2025, 09:05 PM
w sensie nie to, że mi się jakoś szczególnie nie podoba, czy podoba. Po prostu no... kliknę i niech leci, niech Ci zalicza wyświetlenia, ale nie będę kurde z własnej woli oglądał filmów o butach
06-03-2025, 05:46 PM
(06-02-2025, 09:05 PM)tomakin napisał(a): w sensie nie to, że mi się jakoś szczególnie nie podoba, czy podoba. Po prostu no... kliknę i niech leci, niech Ci zalicza wyświetlenia, ale nie będę kurde z własnej woli oglądał filmów o butach Wiesz ja lubię krytykę, bardziej chodziło mi o efekt jaki robi filmik, czy widać, że moja morda to AI itd. Jak taki film ocenia osoba "obca" czy wkurwiają powtarzające się ujęcia, jaka jest muzyka itd. Taka recenzja. Puszczałem to wielu znajomym i nikt nie dał mi żadnej wskazówki co jest źle, co poprawić. Ludzie się boją krytykować, bo myślą, że to hejt. A krytyka to krytyka. Trenując karate przyzwyczajasz się do krytyki, bo to jedyna droga do rozwoju :-)
06-04-2025, 01:15 AM
Tzn nie wiem, na ile to konstruktywna krytyka, ale chyba nikt z własnej woli (wiem, powtarzam się) nie obejrzy filmu o butach. Ewentualnie jakiś biegacz, który szuka informacji, będzie... szukał informacji, fachowego omówienia zalet i wad butów.
06-04-2025, 06:59 AM
Mnie ten film najpierw rozśmieszył - ale później stał się przydługawy. Wyciąłbym pewnie jedną zwrotkę, wtedy całe doświadczenie byłoby przyjemniejsze.
Na pewno widać momentami, że AI.
No ja obejrzałem z połowę tylko po to, by zobaczyć możliwości AI, bo niestety merytorycznie filmik leży, muzyka mi się nie podoba, ogólnie reklam nie lubię, potem wyłączyłem bo już nie mogłem wytrzymać...
O dobre buty ogólnie ciężko. Raz matka kupiła jakieś w lumpie za 7 zł chyba i były lepsze niż niejedne za 400zł... Dopiero po przejściu 300 km jestem w stanie ponad wszelką wątpliwość ocenić buty. Nawet jak w takim CCC kupi się jakieś dobre, to za rok jak już się jedne zamortyzują już tego modelu nie mają... Droższe mówisz, że są lepsze, ale co oznacza droższe? 700 zł? 2k zł? btw. podziwiam przebiegnięcie 3161 km ^^,serio.
06-04-2025, 07:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2025, 07:12 PM przez neko1witek.)
(06-04-2025, 01:15 AM)tomakin napisał(a): Tzn nie wiem, na ile to konstruktywna krytyka, ale chyba nikt z własnej woli (wiem, powtarzam się) nie obejrzy filmu o butach. Ewentualnie jakiś biegacz, który szuka informacji, będzie... szukał informacji, fachowego omówienia zalet i wad butów. Sprawdzając info wewnętrzne filmiku na youtube ... to masz rację. I na to liczyłem. A przede wszystkim tagowałem Asics firmę, bo wiem, że czasem sprawdzają takie głupoty i liczyłem na to. Niestety się nie udało póki co. Ale ogólnie czytałem o tym, że sporo ludzi robi takie "reklamowe" filmy i potem firmy to od nich odkupują, więc sprawdziłem rynek. (06-04-2025, 06:59 AM)Nawaphon napisał(a): Mnie ten film najpierw rozśmieszył - ale później stał się przydługawy. Wyciąłbym pewnie jedną zwrotkę, wtedy całe doświadczenie byłoby przyjemniejsze. Ale rozśmieszył, czy rozbawił :-) tzn. czy to był efekt pozytywny, czy negatywny? Zwrotek nie ciąłem, ponieważ uznałem, że spróbuję się wykazać, poza tym tekst mi przypasował, że można dużo z niego wyciągnąć. Gdzie widać AI, bo oczywiście widać na efektach z butami, ale mi najbardziej chodziło o ujęcia ze mną, czy widać było, że to AI. (sztuczne ruchy ciała, dziwna mimika, itd.) |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|