This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blog treningowy o wszystkim i o niczym
A no tak, ja zawsze zapominam to przykryć Sad
Odpowiedz
Nie trollujesz mnie aby?

Dzisiaj trening biceps, triceps, barki, standardowo, zastanawiam się czy nie zwiększyć obciążenia na triceps i biceps już...
Barki mam słabe, ale to być może brak systematyczności w treningu akurat barków, teraz się za nie biorę na poważnie. No i drążek był...

Zapomniałem, że jeszcze glicynę biorę po 3g ~ dziennie, to tak jakby interesował kogoś miks supli, jaki biorę.
Odpowiedz
Nie no skąd, ja i trolling?

Jest cały zestaw ćwiczeń na drobne mięśnie barków, rotator cuffs, googlnij to. I raczej powinno się je przez miesiąc czy dwa robić, zanim zacznie się na poważnie duże obciążenia.
Odpowiedz
Nie mam aż tyle czasu, 16 maja rozprawa Sad
Odpowiedz
(05-11-2025, 04:00 PM)tomakin napisał(a): A no tak, ja zawsze zapominam to przykryć Sad

Trochę w to nie chce mi się wierzyć, dlatego mam hipotezę, że trollujesz.
Odpowiedz
(05-13-2025, 04:20 AM)yugon napisał(a): Nie mam aż tyle czasu, 16 maja rozprawa Sad

Rokowania aż takie złe?
Odpowiedz
Raczej będzie dobrze, ale nigdy nie wiadomo.
Odpowiedz
Gadałem dzisiaj z adwokatem, najpewniej będą zawiasy albo bransoletka, tak jak myślałem.

Trenuje ciągle, aczkolwiek chyba to by było nudne rozpisywać co i ile podniosłem.

Do supli dodałem miedź dawki 4 mg jonów, raz lub ile razy dziennie mi się zechce. Bo brałem przez pewien nieokreślony czas zrobiony cynk i teraz pasuje uzupełnić miedź.
Odpowiedz
https://allegro.pl/oferta/kreatyna-pro-m...92c1c189a6

Taką oto kreatynę planuje kupić, 1 kg, jakieś sprzeciwy, że zła?

Odkąd mi przeszła wizja pierdla nabrałem jeszcze większej motywacji do treningu, aż dziwne, myślałem, że odpuszczę sobie.

Tomakin - pisałes o tokotrienolach, jak się za to zabrać? Kupić na allegro? I jakieś wskazówki, żeby nie kupić jakiegoś bezużytecznego gówna?

A jeszcze zapomniałem wczoraj mnie lekko nył nadgarstek w lewej ręcę i przerwałem po 4 seriach, bo w wielu miejscach czytałem, że jak choć trochę pobolewa to lepiej przerwać trening, niż potem pół roku zrobić przerwy, bo coś się tam zerwie. Prawdopodobnie za szybko machałem sztangą i źłe chwytałem, postaram się nad tym popracować.
Odpowiedz
Dobra, dokończyłem trening, 8 serii tym razem, lepiej trzymałem nadgarstek i wolniej podnosiłem, bólu prawie nie było.

Dołączam kolagen do zestawu supli, myślę jeszcze o MSM, to chyba dobre na kontuzje?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości