05-11-2025, 04:00 PM
A no tak, ja zawsze zapominam to przykryć

|
Blog treningowy o wszystkim i o niczym
|
|
05-11-2025, 04:00 PM
A no tak, ja zawsze zapominam to przykryć
05-12-2025, 05:33 PM
Nie trollujesz mnie aby?
Dzisiaj trening biceps, triceps, barki, standardowo, zastanawiam się czy nie zwiększyć obciążenia na triceps i biceps już... Barki mam słabe, ale to być może brak systematyczności w treningu akurat barków, teraz się za nie biorę na poważnie. No i drążek był... Zapomniałem, że jeszcze glicynę biorę po 3g ~ dziennie, to tak jakby interesował kogoś miks supli, jaki biorę.
05-12-2025, 07:24 PM
Nie no skąd, ja i trolling?
Jest cały zestaw ćwiczeń na drobne mięśnie barków, rotator cuffs, googlnij to. I raczej powinno się je przez miesiąc czy dwa robić, zanim zacznie się na poważnie duże obciążenia.
05-13-2025, 04:20 AM
Nie mam aż tyle czasu, 16 maja rozprawa
05-14-2025, 05:01 AM
05-14-2025, 05:25 AM
05-14-2025, 06:46 AM
Raczej będzie dobrze, ale nigdy nie wiadomo.
Gadałem dzisiaj z adwokatem, najpewniej będą zawiasy albo bransoletka, tak jak myślałem.
Trenuje ciągle, aczkolwiek chyba to by było nudne rozpisywać co i ile podniosłem. Do supli dodałem miedź dawki 4 mg jonów, raz lub ile razy dziennie mi się zechce. Bo brałem przez pewien nieokreślony czas zrobiony cynk i teraz pasuje uzupełnić miedź.
https://allegro.pl/oferta/kreatyna-pro-m...92c1c189a6
Taką oto kreatynę planuje kupić, 1 kg, jakieś sprzeciwy, że zła? Odkąd mi przeszła wizja pierdla nabrałem jeszcze większej motywacji do treningu, aż dziwne, myślałem, że odpuszczę sobie. Tomakin - pisałes o tokotrienolach, jak się za to zabrać? Kupić na allegro? I jakieś wskazówki, żeby nie kupić jakiegoś bezużytecznego gówna? A jeszcze zapomniałem wczoraj mnie lekko nył nadgarstek w lewej ręcę i przerwałem po 4 seriach, bo w wielu miejscach czytałem, że jak choć trochę pobolewa to lepiej przerwać trening, niż potem pół roku zrobić przerwy, bo coś się tam zerwie. Prawdopodobnie za szybko machałem sztangą i źłe chwytałem, postaram się nad tym popracować.
05-21-2025, 10:20 PM
Dobra, dokończyłem trening, 8 serii tym razem, lepiej trzymałem nadgarstek i wolniej podnosiłem, bólu prawie nie było.
Dołączam kolagen do zestawu supli, myślę jeszcze o MSM, to chyba dobre na kontuzje? |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|