10-28-2023, 04:30 PM
Co to jest ?
betainą, nie betainą HCL, tylko zwykłą, jest jako TMG bo pierwsze słyszę
.
Jeśli chodzi o mnie to widzę przy tej B12 poprawę i to mega nawet nie którzy w domu zauważyli.
Ja jestem mamą na obrotach tzn wstaje o 5 kładę się spać o 21 .
Jeśli chodzi o moje zdrowie to lekarze twierdzą ,że jestem zdrowa przeszkadzały mi tylko zawroty głowy i lęki ,po mimo tego dbam o to ,żeby jeździć autobusami ,teraz nawet stwierdziłam ,że muszę trochę zacząć chodzić ,żeby mieć kondycję .A odprężam się w kuchni ?tzn .Uwielbiam mojej rodzince gotować i piec ciasteczka .
Staram się jeść nawet co 3 godziny ,żeby ten cukier tak nie skakał.
Kontakt z ludźmi też mam i nawet dużo osób poznałam .
Jak ja mam na tyle odstawić ta witaminę B12 to ja ją na razie trochę uzupełnienie ,żeby znów nie mieć zawrotów głowy a później odstawie i pójdę na badanie.
Jakie dawki brać i czy mogę rano i wieczorem?
betainą, nie betainą HCL, tylko zwykłą, jest jako TMG bo pierwsze słyszę
.Jeśli chodzi o mnie to widzę przy tej B12 poprawę i to mega nawet nie którzy w domu zauważyli.
Ja jestem mamą na obrotach tzn wstaje o 5 kładę się spać o 21 .
Jeśli chodzi o moje zdrowie to lekarze twierdzą ,że jestem zdrowa przeszkadzały mi tylko zawroty głowy i lęki ,po mimo tego dbam o to ,żeby jeździć autobusami ,teraz nawet stwierdziłam ,że muszę trochę zacząć chodzić ,żeby mieć kondycję .A odprężam się w kuchni ?tzn .Uwielbiam mojej rodzince gotować i piec ciasteczka .
Staram się jeść nawet co 3 godziny ,żeby ten cukier tak nie skakał.
Kontakt z ludźmi też mam i nawet dużo osób poznałam .
Jak ja mam na tyle odstawić ta witaminę B12 to ja ją na razie trochę uzupełnienie ,żeby znów nie mieć zawrotów głowy a później odstawie i pójdę na badanie.
Jakie dawki brać i czy mogę rano i wieczorem?