08-09-2022, 04:39 PM
No powiem ci że to strzał w dziesiątkę jeśli chodzi o te pytania. Trening że czuje się lepiej to tu się z tym zgodzę bo od lat jest tak że jak rano wcześniej wstanę i wyjdę z domu na zakupy ,gdzie kolwiek to i cały dzień jest super .A jak nie pójdę nigdzie to cały dzień jest do niczego .Przez 7 lat chodziłam już wszędzie od rana żeby dzień był super .Przed wyjściem stresowałam się strasznie a jak już wyszłam to było ok .Teraz od 3 miesięcy nie wychodzę już rano tylko koło 12 dzień jest ok ale nie jestem już tak pełna energii.
Przed zawrotami
- osłabienie pamięci i koncentracji
-po wysiłku zmęczona ale i pełna energii
-Po nocy wstawałam nie wyspana i w ciągu dnia musiałam się kłaść bo padałam.
-Ból mięśni.
-Zatwardzenia
-rozmazany obraz
Co się zmieniło po zawrotach głowy.
Po wysiłku zmęczona ale szczęśliwa nie raz już jechałam autobusami.
Strasznie lubię zakupy robić w dużych sklepach kiedyś było to nie do pomyślenia.
Ból mięśni drżenie czy mrowienie w całym ciele.
Bóle głowy najbardziej przy upalach.
Zatwardzenia mijają gdy jem wapń bo inaczej mogę tydzień nic nie robić.
Rozmazany obraz
I ataki paniki wróciły i czasem strach.
Też muszę dodać że mam 3 dzieci i najmłodszy ma 3 lata i muszę powiedzieć że muszę go strasznie pilnować bo rozrabia .I nieraz jak go nie widzę to w panikę na samą myśl wpadam czy czegoś nie zrobił.Zdarzalo mi się wyrywać nie raz ze snu że go szukam a w nocy zawsze ok ale po ciężkim dniu tak mialam.Od miesiąca się uspokoił więc ja też trochę do siebie doszłam ale nie raz niby nic się nie działo a ja w panice byłam.I tak przez 3 lata przez 24 h spałam po 4 lub 5 godzin a codziennie maraton.
Dziękuję ci bardzo za to że mi pomagasz .
Przed zawrotami
- osłabienie pamięci i koncentracji
-po wysiłku zmęczona ale i pełna energii
-Po nocy wstawałam nie wyspana i w ciągu dnia musiałam się kłaść bo padałam.
-Ból mięśni.
-Zatwardzenia
-rozmazany obraz
Co się zmieniło po zawrotach głowy.
Po wysiłku zmęczona ale szczęśliwa nie raz już jechałam autobusami.
Strasznie lubię zakupy robić w dużych sklepach kiedyś było to nie do pomyślenia.
Ból mięśni drżenie czy mrowienie w całym ciele.
Bóle głowy najbardziej przy upalach.
Zatwardzenia mijają gdy jem wapń bo inaczej mogę tydzień nic nie robić.
Rozmazany obraz
I ataki paniki wróciły i czasem strach.
Też muszę dodać że mam 3 dzieci i najmłodszy ma 3 lata i muszę powiedzieć że muszę go strasznie pilnować bo rozrabia .I nieraz jak go nie widzę to w panikę na samą myśl wpadam czy czegoś nie zrobił.Zdarzalo mi się wyrywać nie raz ze snu że go szukam a w nocy zawsze ok ale po ciężkim dniu tak mialam.Od miesiąca się uspokoił więc ja też trochę do siebie doszłam ale nie raz niby nic się nie działo a ja w panice byłam.I tak przez 3 lata przez 24 h spałam po 4 lub 5 godzin a codziennie maraton.
Dziękuję ci bardzo za to że mi pomagasz .