10-24-2025, 07:23 AM
(10-23-2025, 09:57 PM)tomakin napisał(a): Ja tak czekałem z ukruszonym zębem, covid był i po prostu nie szło się dostać do dentysty, czekałem i było na granicy kanałowego, w sumie dalej nie wiem, czy nie będzie, bo czasem tam coś czuję. Z zębami się nie czeka. Idź prywatnie, do innego miasta może, jak w Twoim nie ma przyjęć.
Nie było źle, biorąc pod uwagę, że to był dość skomplikowany zabieg, ułamało się pod dziąsłem, więc trzeba było najpierw 24 godziny chodzić z opatrunkiem, który dziąsło odciągał w bok, potem zakładać takie coś, co się pod dziąsło dość mocno wciska, a potem powoli budować warstwę za warstwą, 3/4 zęba to wypełnienie. No, ogólnie wesoło
Wiesz to jest ząb mądrości, nie wróżę mu długiej przyszłości. Mam 3 opcje: zapisać się prywatnie i będzie zrobione od ręki ale 1,2k zł pójdzie. Druga opcja to pójść do takiej przychodni, tylko tam trzeba być gdzieś o 2 giej w nocy i czekać do 10-11 rano i 5 ludzi za free leczą. Trzecia opcja i to chyba ta, na którą przystanę to poczekam, aż zwolni się jakiś termin, na razie na ten 2026 jestem zapisany. Ale nie śpieszy mi się, bo ząb bolał tylko raz, po płukaniu Eludrillem całkowicie minęło.