Liczba postów: 7,582
Liczba wątków: 19
Reputacja:
59
To jedna z tych pozytywnych rzeczy, które można powiedzieć o systemach autorytarnych. Często faktycznie dążą do rozwiązań będących korzystnymi dla całego kraju i całości populacji, inna sprawa że te dążenia czasem przybierają karykaturalną formę i prowadza do katastrofy, jak to, gdy wybili wróble. W demokracjach zawsze będzie dążenie do rozwiązań, które są korzystne dla grupy która przejęła kontrolę nad mediami, a tym samym nad wynikami wyborów.
Zakaz promowania luksusów może mieć bardzo dobry wpływ na dzietność, kobiety dążą do tego, by znaleźć faceta, który jakoś wyróżnia się na tle innych, którzy je otaczają. A jak kobiety otoczą się instagramowymi milionerami...
Reputacja:
59
O, lex big pharma trafił do trybunału konstytucyjnego. Może wytną z niego największe babole.
Reputacja:
59
Hmm, przeczytałem obecne brzmienie lex szarlatan i... nie brzmi to źle. Myślę, że 99,9% zawartości moich stronek jest zgodna z ustawą, a nawet jak nie będzie zgodna, jedyne co mogą zrobić to przekierować domenę, nie ma kar finansowych.
Reputacja:
59
yeah, mogę dalej nie pisać nowych artykułów na blogu
Liczba postów: 295
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wyjątkowo debilny pomysł leczyć tym depresje czy stany lękowe. Po pierwsze jest ryzyko "ego death". Druga kwestia, że osoby, które mają coś nie tak z głową zazwyczaj łapią bad tripy i czego ich to nauczy? Wiem po sobie bo sam jestem porąbany.
Reputacja:
59
W leczeniu stosuje się mikrodawki, cholera wie, ile to będzie w przeliczeniu na grzybki... jeden? Jedna dziesiąta jednego? No w każdym razie znacznie poniżej progu.