This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Coś jakoś połowa bezobjawowego covid kończy się trwałym uszkodzeniem serca, jeśli wierzyć wynikom badań, gdzie we krwi ludzie mieli substancję wydzielaną wyłącznie podczas śmierci komórek mięśnia sercowego, tych które nigdy się nie regenerują.
Odpowiedz
Ciekawe. Organizm sobie z tym poradził na tyle, że nic nie czułem, ale ślad został. Ślady płynu w osierdziu i wzmożone wysycenie blaszek, co rzekomo jest blizną. Ponoć nie ma to większego znaczenia w moim przypadku. Miałem echo, miałem dobowego Holtera, wszystko jest git. Zdziwiło mnie, że w ogóle miałem tego COVIDa. Nie dowiem się już, kiedy to mogło być. Być może gdyby nie szczepionki, to by mnie przeorało bardziej.
Odpowiedz
A może to właśnie szczepionka Cię przeorała. Jesteś w ogóle pewien, że nie miałeś tego wcześniej? Albo nawet od urodzenia?
Odpowiedz
Tego nie wiem. Pierwszy raz miałem echo robione i było pytanie, czy chorowałem na COVID albo na ciężką grypę, bo widać ślad. Zrobię sobie echo za rok czy za dwa i zobaczę, czy zniknęło. Jeśli tak, to znaczy, że było nabyte niedawno.
Odpowiedz
Moja terapeutka po szczepionce miała tak ostre powikłania sercowe, że nie dawała rady po schodach wchodzić bez przystanków na każdym półpiętrze. Młoda kobieta, a nad grobem stała.
Odpowiedz
No to ładnie ją przeorało. I to po szczepionce. U mnie nie było żadnych negatywnych efektów po szczepieniach. W ogóle nie czułem. Serce mam zdrowe, wszystko mam w zasadzie zdrowe, bo się dobrze przebadałem, więc nie mam się czym przejmować.
Odpowiedz
Bardzo duży pech, bo ostre skutki uboczne po szczepionkach są ultrarzadkie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości