This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problemy z sercem?
Ostatnio często odczuwam problemy z sercem. Jakieś podwójne bicia, jakby uderzało raz po raz w krótkim odstępie czasu, później znów normalnie bije i tak kilka razy dziennie. Praktycznie codziennie 1-2 razy w ciągu dnia odczuwam bóle w okolicach serca już od ponad miesiąca, kłujący, przeszywający ból. W dodatku ciągle jestem ciągle zmęczony i gorzej znoszę wysiłek. Prawdopodobnie przeszedłem ten cały Covid, byłem okropnie chory kilka dni, a kaszel utrzymywał mi się cały miesiąc - nie robiłem badań i nie byłem u lekarza. Jestem jeszcze osobą młodą i nie mam pojęcia jaka może być przyczyna. Powinienem jakieś badania zrobić?
Odpowiedz
30% osób ma tak po Covidzie. Oprócz tego mogą pojawiać się m. in. trudności w koncentracji, problemy ze snem i rozregulowanie temperatury i ciśnienia.

https://twitter.com/DlugiCovid/status/13...3192080385

https://docs.google.com/presentation/d/1...AYUC8IvMc/

Warto się zbadać, co do leczenia, to na razie niewiele wiadomo, ale jest kilka obiecujących substancji.

Zachęcam do śledzenia powyższego konta na Twitterze, publikuję na nim najważniejsze doniesienia.
Odpowiedz
Powinieneś do lekarza iść, bo to może być wszystko, nie ma co zgadywać przez internet. Będzie wiadomo co i jak, będzie można polecić jakieś rzeczy na tę chorobę, tylko najpierw zbadaj jaka to choroba.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości