This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co zrobić z tymi dwiema stronkami
http://mity.naturalneleczenie.com.pl/

http://aids.naturalneleczenie.com.pl/

Nie mam pomysłu, pod jakie hasła je wrzucić w google. Chodzi o coś, co:

- czasem ludzie wpisują, gdy chcą poczytać o danym zagadnieniu
- nie jest oblegane przez konkurencję
- łączy się z tematyką strony ogólnie, a nie z podstroną

Ta pierwsza, o szarlatanerii. Nie mogę dać np homeopatia, bo to jest na konkretną podstronę. Nie mogę jurka ziębę czy ukryte terapie, bo będzie copyright claim i zniesławienie. Nie mogę medycyna alternatywna, bo milion innych stronek na to pozycjonuje. Nie mogę też spis nie działających terapii, bo tego nikt nigdy w google nie wpisze i nie trafi na stronę

Przy tej o aids trochę podobnie. Myślałem o domowe sposoby leczenia aids, ale to aż głupio brzmi. 

No jeszcze może ktoś wpadnie na lepszy pomysł, co z tym zrobić, póki co myślę o samotność, odrzucenie i alienacja.
Odpowiedz
Śmierć w internecie
Wspomaganie leczenia AIDS
Odpowiedz
nie sądzę, żeby ktokolwiek wyszukiwał śmierć w internecie i miał ochotę poczytać o strukturyzatorach wody Big Grin

wspomaganie leczenia aids ma kilka wyszukiwań miesięcznie, też niewiele z tego będzie
Odpowiedz
Największe internetowe oszustwa
AIDS - największy przekręt jaki istnieje?
Odpowiedz
Jurek bzdurek naturalne leczenie
AIDS domowe przedszkole
Odpowiedz
Nie znam się na internecie ale przypadkiem nie jest tak, że jak ktoś wpisze obce słowo w innym języku to w Polsce wyszukiwarka wyszuka w pierwszej kolejności polskie strony z obcym słowem?
Nie wiem, spróbuj używać obcych słów plus polskie fake, hoax, mistake Wink  może dzisiejsza gimbaza tak szuka informacji?
Poza tym możesz używać najlepszych metod, na zdobywanie pieniędzy, znaczy się pozyskiwania ludzi, którzy te pieniądze maja. Metody oszustów i złodziei są najlepsze, bo oni wiedzą jak pozyskiwać zaufanie. (ziołowa kreatywność)

Możesz też użyć miecza obosiecznego, i wykorzystywać to co już jest, słowa płaska Ziemia, i wpływ grawitacji na zdrowie, i przemycać w tekście, zdrowie psychiczne dzięki NNKT omega 3 Cool

Zniesławienie zięby, to w odniesieniu do 3ego świata jakim jest Polska? Zięba osoba publiczna występująca na publicznym portalu może Cię pozwać za zniesławienie, gdy ją skrytykujesz, podpierając się badaniami naukowymi. Jesus Christ!
Odpowiedz
Są kruczki, które pozwalają na jakieś dziwne pozwy, co prawda to upada zazwyczaj w sądzie, ale już reżyserzy pozywali krytyków za negatywne recenzje. Eh, jakby to było proste, już dawno sam bym wymyślił.

Dobra, alt-med jest niezbyt oblegane i ma sporo wyszukiwać Big Grin Podobnie szarlatani.

Natomiast co do aids, pojęcia nie mam w dalszym ciągu
Odpowiedz
Dobra, to teraz pytanie za 666 punktów

BLOG, pod jakim hasłem ON powinien pojawiać się w google?
Odpowiedz
Naukowo o medycynie? Medycyna z punktu widzenia sceptyka? Medycyna. Spojrzenie ze strony nauki? Byleby za bardzo się nie kojarzyło z altmedem. "Z punktu widzenia sceptyka" już trochę się kojarzy.
Odpowiedz
90% artykułów mam o alt-medzie i tak zostanie, blog jest głównie miejscem gdzie piszę o leczeniu chorób
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości