Liczba postów: 556
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
Planuję kupić Kreatynę - bo chciałbym trochę podkręcić intensywność treningu i spróbować osiągnąć parę celi w treningu siłowym. Kreatyny nie brałem od lat, a pamiętam kiedyś fajne rezultaty. Też czerwonego mięsa nie jem w ogóle, ogólnie mięso nie częściej niż raz na 2 tygodnie - więc w diecie nie mam jej praktycznie w ogóle.
Teraz pytanie, jeśli Tomakin znajdzie czas - bo te wszystkie bardziej złożone relacje "Go over my head" jak to mawiają Amerykanie. Czy mając dietę o ogólnie niskiej podaży białka (40-50 gramów dziennie), biorąc kreatynę, powinienem może coś do tego dorzucić, tak żeby nie było jakiegoś ograniczającego czynnika, czy wąskiego gardła? Szczególnie tutaj chodzi mi o aminokwasy, bo jeśli chodzi o witaminy i minerały to tutaj bardziej monitoruję, żeby nie było żadnych niedoborów.
Dzięki!
Liczba postów: 6,808
Liczba wątków: 19
Reputacja:
59
Nawa, kup po prostu BCAA do tej kretki, mam ostrovit w proszku 2-1-1 i jest zjadliwy, cenowo też jedna z najlepszych ofert obecnie.
Co do efajek są jakieś pojedyncze doniesienia, że mogą szkodzić, ale to trzeba na spokojnie poczekać, aż ktoś to solidnie rozpracuje.
Reputacja:
59
o jasne, już się rozpędziłem, żeby film na jutubie oglądać
Liczba postów: 728
Liczba wątków: 33
Reputacja:
4
No niestety większość takich rzeczy jest na youtube, bo więcej jest ludzi, co wolą obejrzeć, niż przeczytać.
Liczba postów: 556
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
Dzięki Tomakin, tak zrobię. Tam smak dla mnie bez znaczenia, zawsze wszystko biorę bezsmakowe - na "chlup" jak Ty to kiedyś pisałeś ).
Liczba postów: 915
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Niech jeszcze tylko zaczną produkować bezsmakową spirulinę...
Reputacja:
59
Tabletkową produkują i da się to jakoś ogarnąć.