This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obłączki
Tak w ogóle to zastanawiam się, czy jest sens lajkować z np 4 fanpagów, które niby tam prowadzę, w sensie 100 lat temu założyłem i jakoś tak zostały, mając po 5 obserwujących. Z jednej strony zawsze to lajki, z drugiej, w przeciwieństwie do głównej strony, gdzie nie widać za bardzo kto lajkuje, tu będzie jasno widoczne że np polajkowała strona gildii w grze online, która to gra znikła z internetu 7 lat temu.
Odpowiedz
Kuźwa na tej psychogrupie zdjęcie czerniaka, wykurwistego w dość zaawansowanym stadium i "tylko przypadkiem nie idź do lekarza, smaruj (i nazwa jakiegoś gówna które akurat ten ktoś sprzedaje), nic nie wycinać".
Odpowiedz
głupota to jedno, namawianie porównywalne z próbą morderstwa to już inna para kaloszy
Odpowiedz
Nie no tam nie przebijesz się przez 70 odpowiedzi, w tym pewnie z 50 na priv z ofertą suplementów, poza tym to było pytanie o babcię, która pewnie porady wnuczki i tak będzie miała w dupie, bo swoje przeżyła i wie, że internet kłamie.

Wracając do siłowni, chciałem polecić ściskacze, ale jak patrzę ile teraz kosztują to masakra jakaś. W 2011 jak brałem to 60 zł kosztowało, teraz widzę po 250 nawet są.

A, jest jednak tanio tylko nie pod tą nazwą szukałem

ściskacz 70 kg, polecam, taki metalowy, chociaż hgw jaki masz ścisk, może 50 kg byłby lepszy.
Odpowiedz
W ogóle to jest cała seria ściskaczy w różnych obciążeniach, 150 lbs (70 kg) to najlżejszy jaki mam, ale w szafie jest też 200 i 250. No i tak jak 150 sobie macham luźno serię za serią, tak 200 nawet raz nie ścisnę, a 250 to już w ogóle.

https://en.wikipedia.org/wiki/Captains_o...h_Grippers

te są legitne, te na allegro to tak nie bardzo, ktoś kupił taki chiński niby 400 lbs, a po ściśnięciu stwierdził, że to coś jak CoC 200-230, czyli kupując chiński tak naprawdę nie wiesz, ile on ma. Ale to bez znaczenia, póki są na tyle twarde, że z trudem jesteś w stanie ściskać i jest progres w czasie treningu.

https://www.youtube.com/watch?v=gFhb1clg...nnel=Holle

gość to jakiś mistrz w ogóle w ściskaniu, na szybko w google wpisałem nazwisko to wywiady z nim o tym robią
Odpowiedz
...kto zaprosił swoich znajomych? Bo widzę nowe polskie nazwiska których nie znałem Big Grin
Odpowiedz
no to to wiem, ogarniam Was już po nazwiskach, ale za cholerę nie ogarniam skąd te nowe polskie nazwiska się wzięły, nie mają w znajomych żadnych moich znajomych...
Odpowiedz
borze liściasty ale marudzicie... dobra dodaję Was obu
Odpowiedz
kota nie dodam bo zablokował dodawanie Big Grin
Odpowiedz
Nie no kurde ktoś mi ćwieka zabił tymi polubieniami, nigdzie na polskich stronach nie pisałem o angielskim fanpage, znajomym podrzuciłem link, ale znajomi by raczej sami kliknęli najpierw, a zakładając, że wstydzą się alt-medu, nie zapraszaliby swoich znajomych do polubienia. Zresztą te konta mają otwarte grupy znajomych i widzę, że nikogo nie ma wspólnego ani ze mną, ani z innymi osobami, które niedawno to polubiły. Za to lubią siebie nawzajem Big Grin

Chyba po prostu ktoś kto przegląda zdrowieja polubił i zaprosił kogoś ze swoich znajomych.

A nie, takiego wała, zdrowieja nie lubią.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości