This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obłączki
Nie no, zaawansowaną technikę edycji obrazu wymaganą do zrobienia mema mam opanowaną. Gorzej z zamieszczeniem na nim dobrej treści, tak, żeby setki osób to klikało.
Odpowiedz
No i pewnie by się jakiś miszcz znalazł co wymyśli mema w sekundę, pewnie coś z zajmowaniem całego chodnika.

A zdobywanie fanów dla fanpage to naprawdę ciężka kurde robota. Nie spodziewałem się, że aż tak ciężka, ale może po prostu na razie robię głupie, niepotrzebne rzeczy, zajmujące czas i energię, zamiast skupić się na efektywnych.
Odpowiedz
wohoooo pierwszy obserwujący angielski profil dzięki spamowaniu grup, na razie zero polubień Big Grin

kurde pisanie o tym covidzie to był duży błąd, co by nie mówić o szurach, to jednak generują kliknięcia. Teraz będą mi to do końca świata wypominać, chyba że ich pobanuję w cholerę.
Odpowiedz
Pisanie o covidzie to akurat nie był błąd. Defoliator pisze i ma kliknięcia.
Odpowiedz
ta, ale on ma specyficzny target, jakby raz napisał o np acetylocysteinie, to straciłby połowę fanów

...kurde 6 osób odlajkowało po moim ostatnim wpisie, jeśli doliczyć że pewnie ktoś dodatkowo lajkował, to jeszcze więcej Big Grin
Odpowiedz
Z kolei pisanie o altmedzie przyciągnie jedynie zwolenników Zięby. Takich jak ty co odróźniają mający naukowe podstawy altmed od totalnych bzdur jest garstka.
Odpowiedz
no niestety Sad
Odpowiedz
polajkuj... właśnie, wszyscy polajkujcie te wpisy na

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083848650351

bo wpisy na grupach to byś musiał tam się zapisywać, czekać aż zaakceptują etc, zresztą tam nie mam problemu, po 15 lajków za wpis zbieram, tylko ludzie widzą 15 osób lubiących fanpage i nie klikają Big Grin
Odpowiedz
...konrados, nie zdjęcia, wpisyyyyy
Odpowiedz
Spoko, nie chcesz wiedzieć, co mi się zaczęło wyświetlać po wizytach na psychogrupach altmedowych. No ale czego się nie robi dla popularności, eh, sława wymaga wyrzeczeń.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości