This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blog treningowy o wszystkim i o niczym
Wczorajszy trening zakończył się na 2 seriach tylko, bo jakoś źle chwyciłem ręką i mnie zabolała, a wiem, że lepiej zapobiegać niż leczyć i zakończyłem trening lub druga opcja mój mózg szukał wymówki by nie trenować dalej Big Grin

Wiesiołek kupiony, glicyna nie przyszła bo się jebnąłem podczas przelewu i nawet nie wyszedł... n/c

Dzisiaj w planach trening na klatę.
Odpowiedz
8 serii 12 powtórzeń 57,5 kg done, zgodnie z planem, na więcej mi się nie chce bo odjebałem dzisiaj dobre 20 km spaceru.
Odpowiedz
Dzisiaj w planach treningi izolujące biceps, triceps, barki. Dodatkowo przysiady ze sztangą i może drążek lub wyciąg górny na plecy.

Podsumujmy suple, które biore:
- kolagen - 20 g dziennie
- MSM - 3 g dziennie
- miedź - 4 mg dziennie
- potas - 2 g dziennie
- kreatyna - ostatnio wziąłem 1 gram i nie było migreny, dzisiaj spróbuje 2 i zjem dużo paluszków solonych jak radził Tomakin, zobaczymy co będzie..
- cysteina - 1,2 grama dziennie
- glicyna (jak dojdzie) 3 g dziennie
No będzie trzeba wkrótce przerwać suplementację miedzią i trochę cynk spróbować.
Odpowiedz
No muszę przyznać, że Tomakin się zna. Wczoraj 2 g kreatyny i pół paczki paluszków solonych (duża paczka) i zero migreny dzisiaj, dziękuje!

Treningowo wczoraj 4 serie po 55 kg na nogi, no i 4 na biceps, 4 na triceps i 8 na barki, przy następnym treningu zwiększam obciążenie barków..
Odpowiedz
No ba, kto ma się znać, jak nie ja.

Ale może być po prostu tak, że organizm wysycił się kreatyną i poziom wody sam się uregulował, bo już nie ciągnie całej do mięśni.
Odpowiedz
HAHA, jaki arogancki, ale to dobrze, lubię to Big Grin

Pamiętaj tylko, że pycha kroczy przed upadkiem.
Odpowiedz
a co kroczy przed pychą?
Odpowiedz
Nie wiem, dzisiaj kolejny trening, zrobiłem 3 dni przerwy, żeby dać odpocząć mięśniom. Potem napiszę jak to wszystko wyszło.
Odpowiedz
8 serii na klatę 57,5 kg i 6 serii przysiadów to samo obciążenie
Odpowiedz
Jeszcze tylko przypomnę, żebyś NIGDY nie robił klaty sztangą bez asekuracji. Nawet niewielkim ciężarem. Jeśli już samemu, to hantle, efekt ten sam, nawet lepszy, a nie ma ryzyka, że chwilowo zasłabniesz i sztanga spadnie na szyję, kończąc karierę... no, wszystko kończąc.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości