This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obłączki
Może jeszcze wyślij do jakichś mediów, gdy media zainterweniują, będą musieli jakoś się odnieść.
Odpowiedz
Masz jakieś propozycje? Bo media głównego nurtu szczekają, jak im pan rozkaże.
Odpowiedz
tomakin napisał(a):Dość kontrowersyjny „suplement”. Swego czasu opublikowano badanie, z którego wynikało, że aspiryna doskonale leczy chorobę. Tak, dosłownie leczy! Prowadziła je między innymi jakaś kobieta o polskim nazwisku. Nie dość, że wynik CD4 podniósł się o 400, to na dodatek część pacjentów stała się seronegatywna! Pytanie brzmi, czy to badanie naprawdę zostało przeprowadzone? Na pewno było opisane w czasopismach naukowych kilka lat temu, ale dziś już nie jestem go w stanie znaleźć. Może zostało sfabrykowane na polecenie jednego z rządów w Afryce, gdy tamtejsi lokalni despoci próbowali na siłę udowodnić, że AIDS nie istnieje? Ciężko powiedzieć.
https://aids.naturalneleczenie.com.pl/in.../aspiryna/
A tu, akurat przed chwilą znalazłem, jak w jakiejś dyskusji na facebooku zalinkowałeś, z tym, że nie działa dzisiaj, ale jest w web archive.
https://web.archive.org/web/201203131150...t=16464616
Odpowiedz
Da się to w normalnej siedzi wyszukać, ale nie ma w pubmed.

Większa dawka kwasu foliowego, miedź pod język, spałem dużo lepiej, niż zazwyczaj. Właśnie, od kilku dni biorę kwas foliowy, który też ponoć może wpływać na przebieg zapalenia skóry. Czyli nawet jak będzie trwała i mocna poprawa, to przyczyny mogą być dwie.
Odpowiedz
(07-21-2025, 02:15 PM)tomakin napisał(a): Da się to w normalnej siedzi wyszukać, ale nie ma w pubmed.
Badanie sfałszowane?
Odpowiedz
Mogło po prostu nie być nigdy zgłoszone. Nigdy się zapewne nie dowiesz, jak było naprawdę, a pozwolenia na wykonanie badań we własnym zakresie też nigdy nie dostaniesz, bo to byłoby badanie czegoś konkurencyjnego dla jednego z większych źródeł dochodów najbogatszych ludzi na planecie.
Odpowiedz
Teoria spiskowa
Odpowiedz
No to cyk, drugi dzień brania miedzi.

Znowu to uczucie lekkości w nogach. I znowu nie wiem, od czego. Pewnie jutro będzie gorzej, wyszedłem na spacer i akurat burza się zrobiła, totalnie przemoklem.

A, od jakiegoś czasu regularnie biorę karnitynę, w małych dawkach ale regularnie, biorę też tokotrienole.

Rozpuszczam właśnie naltrekson.
Odpowiedz
...kilka kolejnych zmian w artykule.
Odpowiedz
(07-21-2025, 08:44 PM)tomakin napisał(a):  ale regularnie, biorę też tokotrienole.

Kupiłbym to, ale wkurza mnie brak pewności czy to to co chciałbym, żeby było. Poczekam na czasy, aż będą pewne źródła..
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości