01-01-2025, 05:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-01-2025, 05:41 PM przez Nawaphon.)
"A w ogóle to miałem już nie angażować się w dyskusje polityczno-gospodarcze, bo w zasadzie i tak nikt nigdy nikogo nie przekonał."
Haha, fakt. Ludzie mają okres w życiu, gdzie formułują poglądy polityczne - ale później już każdy "Wie Swoje".
Chociaż u Ciebie znowu chyba coś się pozmieniało. Nie głosowałeś na konfederacje? Teraz bardziej brzmisz jak wyborca Razem. To nie od grzybków?
Chyba Luigi też się ich najadł Swoją drogą.
Tylko o tej czarze goryczy - o Luigim już wszyscy na dobrą sprawę zapomnieli. Tam mają strzelaniny w szkołach co miesiąc, ile się można podniecać dzieciakiem, który zabił biznesmena?
Z tymi torebkami lipa, myślałem że to robią z celulozy z roślin... Herbaty piję ziołowe, ale też w torebkach często. Chyba się na jakiś imbryczek też przestawię. Dzięki za info,T.
Haha, fakt. Ludzie mają okres w życiu, gdzie formułują poglądy polityczne - ale później już każdy "Wie Swoje".
Chociaż u Ciebie znowu chyba coś się pozmieniało. Nie głosowałeś na konfederacje? Teraz bardziej brzmisz jak wyborca Razem. To nie od grzybków?
Chyba Luigi też się ich najadł Swoją drogą.Tylko o tej czarze goryczy - o Luigim już wszyscy na dobrą sprawę zapomnieli. Tam mają strzelaniny w szkołach co miesiąc, ile się można podniecać dzieciakiem, który zabił biznesmena?
Z tymi torebkami lipa, myślałem że to robią z celulozy z roślin... Herbaty piję ziołowe, ale też w torebkach często. Chyba się na jakiś imbryczek też przestawię. Dzięki za info,T.