10-28-2024, 08:15 PM
Może to banalne, ale chyba warto to powtarzać - suple i nawet leki mają pomagać na problemy ze zdrowiem. Jeśli stres wynika z sytuacji życiowej, to żadne suple ani leki nic tu nie dadzą, nie długofalowo. Za to leki mogą bardzo mocno namieszać i trwale rozwalić mózg, na poprzednim forum i chyba nawet na tym byli faceci którzy wzięli dosłownie parę tabletek ssri i zostali impotentami, ich męskość stała się mizerną dekoracją bez żadnej funkcji, oprócz sikania. I całe lata po odstawieniu tabletek dalej nie ma żadnej poprawy. Inne psychotropy mają jeszcze poważniejsze skutki uboczne.
Nie masz problemów ze zdrowiem, masz z życiem, rozumiem, że chcesz coś co pomoże w ciężkich chwilach, ale tu jest ryzyko, że sobie dołożysz jeszcze jeden problem, dużo poważniejszy od tych co masz teraz.
Ja już ileś lat szukam rozwiązania zagadki obłączków i innych zmian, ale dalej nie zdecydowałem się na żadne poważniejsze leki, które być może pozwoliłyby zagadkę rozwiązać, albo chociaż zawęzić pole poszukiwań.
Nie masz problemów ze zdrowiem, masz z życiem, rozumiem, że chcesz coś co pomoże w ciężkich chwilach, ale tu jest ryzyko, że sobie dołożysz jeszcze jeden problem, dużo poważniejszy od tych co masz teraz.
Ja już ileś lat szukam rozwiązania zagadki obłączków i innych zmian, ale dalej nie zdecydowałem się na żadne poważniejsze leki, które być może pozwoliłyby zagadkę rozwiązać, albo chociaż zawęzić pole poszukiwań.