08-27-2024, 02:24 PM
note to self: naltrekson przygotowywać w dawkach na góra tydzień i od razu zużywać, nie trzymać w butelce nie wiadomo ile. Nie wiem, czym się zatrułem, chyba nim - ale dawno takiego rozwolnienia nie miałem. Bo glicyna chyba nie mogła tak zareagować, nic innego dziś nie jadłem. Próbuję sobie przypomnieć co jeszcze dziś jadłem i tylko on jest podejrzany. No, chyba że po prostu jakieś bakterie czy coś było np na pieczarkach albo w oliwkach. Z zaskoczenia mnie wzięło, wszystko normalnie, tylko słyszę, że bulgocze tam coś ostro, chwilę później mało kibla nie rozwaliłem.
Odstawiam znowu miedź, wracam na jakiś czas do cynku i dorzucę też selen. Niski poziom tak jednego jak i drugiego wiąże się z zapaleniem skóry głowy takim, jak moje, a ciągle mam pogorszenie i nie chce zniknąć po oleju z ogórecznika.
Odstawiam znowu miedź, wracam na jakiś czas do cynku i dorzucę też selen. Niski poziom tak jednego jak i drugiego wiąże się z zapaleniem skóry głowy takim, jak moje, a ciągle mam pogorszenie i nie chce zniknąć po oleju z ogórecznika.