This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skoki pulsu, mgła mózgowa, duszności, splątanie
Dzięki, przepraszam za pisownię ??

Rozumiem, wizytę mam za tydzień zobaczymy co powie. Przeczytałem co napisałeś, poczytałem Twoje opracowania i trochę forum, myśle ze jednak nie musi to być aktywne zakażenie. Pare rzeczy mi się nie zgadza, pewnie gdyby to była borelioza to non stop miałbym te dolegliwości sercowe, a tu one są naprawdę randomowe. Zastanawiam się czy to nie jest dalej jakiś stan po infekcyjny który się utrzymuje bo przed szpitalem miałem w holter 180 skurczy komorowych na dobę teraz mam 1500. Nie są one odczuwalne, nie wiem czy to w ogóle ma znaczenie, chciałbym pozbyć się tych ataków podniesionego pulsu (ktote są podobne przy atakach paniki u innych ludzi) ale mam wrażenie ze czuje się tez gorzej pp wysiłku. Chociaż nie zawsze. Holter przy wysiłku nic nie pokazał jakiegoś nie pokojacego. Kardiologowie, każdy mówi co innego, jeden ze to może być po infekcyjne , drugi ze już za dużo czasu minęło i problem nie leży w sercu. We wtorek mam wizytę, dziękuje ze odpisałes i poświęciłeś czas na mnie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skoki pulsu, mgła mózgowa, duszności, splątanie - przez Bartek8787 - 07-27-2024, 07:28 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości