05-23-2024, 08:44 PM
A ten jak się w coś wkręci to 12 lat będzie o tym pisał
Wziął KTOKOLWIEK pod uwagę, że suplementy z omega 3 zawierają witaminę E w formie alfa tokoferolu? Nie? Wszystkie badania do kosza.
Zaliczona wizyta u psychiatry, zaskoczył mnie - nie wiedział, co co jest agorafobia. Przepisał benzo doraźnie w razie ataku, to mniej więcej zgadza się z moim planem - mieć w kieszeni coś, co daje mi "wsparcie psychiczne", bo agorafobia to lęk przed lękiem. Wiedza. że można go wyciszyć tabletką sprawia, że lęk w ogóle się nie pojawia. Zapisałem się też na terapię behawioralno - poznawczą.
Co tam jeszcze... uświadomiłem sobie, że są tanie połączenia autobusowe do okolicznych wiosek, po zaliczeniu podróży moją obecną trasą (chcę z 15 razy jeszcze się nią przejechać), będzie można jeździć po wiochach za 8 zł w obie strony. To będzie kolejny krok, następnym będą już drogie i przede wszystkim czasochłonne podróże pks czy pociągami.
Poza tym bez większych zmian, wsiąkłem w nową grę i nie mogę się oderwać. Obłączki bez zmian, objaw Terry'ego bez zmian, sen dalej OK. Ciągnę magnez i miedź, za pamięci kurkuminę, berberynę, kwercetynę, jak pamiętam NAC.
Wziął KTOKOLWIEK pod uwagę, że suplementy z omega 3 zawierają witaminę E w formie alfa tokoferolu? Nie? Wszystkie badania do kosza. Zaliczona wizyta u psychiatry, zaskoczył mnie - nie wiedział, co co jest agorafobia. Przepisał benzo doraźnie w razie ataku, to mniej więcej zgadza się z moim planem - mieć w kieszeni coś, co daje mi "wsparcie psychiczne", bo agorafobia to lęk przed lękiem. Wiedza. że można go wyciszyć tabletką sprawia, że lęk w ogóle się nie pojawia. Zapisałem się też na terapię behawioralno - poznawczą.
Co tam jeszcze... uświadomiłem sobie, że są tanie połączenia autobusowe do okolicznych wiosek, po zaliczeniu podróży moją obecną trasą (chcę z 15 razy jeszcze się nią przejechać), będzie można jeździć po wiochach za 8 zł w obie strony. To będzie kolejny krok, następnym będą już drogie i przede wszystkim czasochłonne podróże pks czy pociągami.
Poza tym bez większych zmian, wsiąkłem w nową grę i nie mogę się oderwać. Obłączki bez zmian, objaw Terry'ego bez zmian, sen dalej OK. Ciągnę magnez i miedź, za pamięci kurkuminę, berberynę, kwercetynę, jak pamiętam NAC.