04-01-2024, 01:02 PM
No właśnie nie bardzo działa, wczoraj np wypiłem 4 zielone herbaty w ciągu dnia, ani jednej kawy, ani szklanki cocacoli. Gdy miałem okres najlepszego snu parę tygodni temu, było w ten dzień kilka kaw i prawie 2 litry coli. Mam okresy bardzo dobrego snu i okresy takie, że w ogóle nie da rady usnąć, jakby to była kofeina, to miałbym problem ciągle, bo bez przerwy ją wciągam w mniej więcej podobnych ilościach.
Dziś trochę lepiej, na pewno lepiej niż wczoraj. Budziłem się co prawda kilka razy, ale szybko zasypiałem z powrotem.
Myślę nad histaminą, bo jej nadmiar może powodować takie właśnie problemy ze snem. Niby kwercetyna powinna pomóc i biorę ją regularnie, ale z drugiej strony, zdarzają mi się pokrzywki. Chyba wypróbuję hydroksyzynę, jeśli pomoże, to byłby sygnał, że właśnie histamina jest rozregulowana.
Dziś trochę lepiej, na pewno lepiej niż wczoraj. Budziłem się co prawda kilka razy, ale szybko zasypiałem z powrotem.
Myślę nad histaminą, bo jej nadmiar może powodować takie właśnie problemy ze snem. Niby kwercetyna powinna pomóc i biorę ją regularnie, ale z drugiej strony, zdarzają mi się pokrzywki. Chyba wypróbuję hydroksyzynę, jeśli pomoże, to byłby sygnał, że właśnie histamina jest rozregulowana.