03-30-2024, 12:46 AM
Te bruzdy to właśnie ten mięsień, który tak Cię "palił", tzn nie tylko on, ale w dużej mierze. Angielska nazwa "Adonis belt", cholera wie, czy jakoś po polskiemu to nazwali.
Masz 16 cm więcej, a ważysz 13 kg mniej. I wiesz co? Ja nie uważam, że mam jakieś duże problemy z nadwagą czy tłuszczem
Jasne, mogłoby być mniej, bęben trochę wywaliło, ale jakie to ma znaczenie. Jakby z 5 kg smalcu zamienić na 5 kg mięśni to byłoby akurat. Sama waga mi się podoba.
Tak piszę o tym, bo widzę, że jakieś dziwne środki bierzesz, ze skutkami ubocznymi które nie mieszczą się na standardowej ulotce, a poprawiasz coś, czego nikt w ogóle pewnie nie zobaczy, a jakby zobaczył, nie widziałby różnicy.
Masz 16 cm więcej, a ważysz 13 kg mniej. I wiesz co? Ja nie uważam, że mam jakieś duże problemy z nadwagą czy tłuszczem
Jasne, mogłoby być mniej, bęben trochę wywaliło, ale jakie to ma znaczenie. Jakby z 5 kg smalcu zamienić na 5 kg mięśni to byłoby akurat. Sama waga mi się podoba. Tak piszę o tym, bo widzę, że jakieś dziwne środki bierzesz, ze skutkami ubocznymi które nie mieszczą się na standardowej ulotce, a poprawiasz coś, czego nikt w ogóle pewnie nie zobaczy, a jakby zobaczył, nie widziałby różnicy.