03-20-2024, 07:59 PM
A, żeby było co biorę. Dostałem skierowanie na badania, więc odstawiam wszystko, za 2 dni pójdę do labo, niech zejdą suple, zwłaszcza biotyna, bo ona mocno wypacza wyniki tarczycy. Hmm, może coś jeszcze dorzucić do listy... miedź miałem kiedyś zbadać, ferrytynę - no ale jedno i drugie jest wywalone przy stanie zapalnym, czyli odpada, niedawno mocną infekcję gardła miałem. To wypacza wyniki tych rzeczy nawet miesiąc później.
Zostawiam tylko cysteinę (nie powinna na nic wpłynąć w badaniach, a chcę zobaczyć, co będzie dalej z objawem), karnitynę, bo też na nic nie wpływa, a zobaczę, czy przypadkiem nie zacznę dużo lepiej spać, oraz magnez i wapń, pojawia się skakanie mięśni, może faktycznie coś mi wyssało z krwi jedno albo drugie.
Znowu fatalnie spałem w nocy.
Zostawiam tylko cysteinę (nie powinna na nic wpłynąć w badaniach, a chcę zobaczyć, co będzie dalej z objawem), karnitynę, bo też na nic nie wpływa, a zobaczę, czy przypadkiem nie zacznę dużo lepiej spać, oraz magnez i wapń, pojawia się skakanie mięśni, może faktycznie coś mi wyssało z krwi jedno albo drugie.
Znowu fatalnie spałem w nocy.