03-05-2024, 07:13 PM
(02-29-2024, 12:53 PM)tomakin napisał(a): Nie leczy się wyniku badania, tylko pacjenta. Masz bakterie w posiewie, ale czy one odpowiadają za objawy? Przyczyn bólu może być sto różnych, łącznie z banalnym siadaniem w niewygodny sposób tak, że to jądro ugniatasz. Jeśli jest przepuklina, to nie wiem, czy jest sens szukać czegoś dalej, najpierw to wylecz a jak objawy nie miną, zastanawiaj się, co to jeszcze może być.
https://naturalneleczenie.com.pl/2015/12...-prostaty/
tu masz kilka sposobów na przewlekłe zapalenie prostaty, to nie to samo, ale leczenie często jest identyczne.
No z tymi bakteriami to ogólnie jest ciekawa sprawa, bo lekarka mówiła, że teraz one się pojawiły, mogę je przeleczyć i one dalej będą w organiżmie, a mogę wykonać posiew za 2 miesiące i nie wyjdą - dziwna ogólnie sprawa.
Ja problemy z jądrami to akurat mam od dziecka (miałem zabieg, ponieważ było podejrzenie skrętu jądra).
Ogólnie ból jądra teraźniejszy pojawił mi się podczas leczenie grzybicy odbytu (czopki, jakieś tabletki przeciwgrzybicze i maści na odbyt), i to taki ból stricte przy dotyku najądrza - badanie usg idealne, badanie krwi też, posiew moczu również, tylko ten nieszczęsny posiew nasienia wyszedł z jakimiś bakteriami
. Pytanie czy da się wyleczyć bez brania przez miesiące antybiotyków te bakterie?Zacząłem sobie sam robić kurację (czekam, az przyjda rzeczy)
- Witamina C 1000
- żurawina forte
-sok z żurawiny
-zioła z wierzbownicy drobnokwiatowej
- probiotyki chciałem kupić (znalazlem jakieś stricte związane z układem moczowym itd UroLact) - będzie dobrym wyborem?
- i chciałem brać selen, ale kiedyś strasznie źle się po nim czułem i coś na zamianę.
Dziękuję