02-19-2024, 03:38 AM
Kuźwa, kraczę zamiast mówić
Za długo to trwa, 9 dni.
Może po prostu piracetam albo inna rzecz, np piracetam rozszerza naczynka i umożliwia przepływ krwi, ale podczas infekcji ten przepływ może być wstrzymywany przez organizm, żeby bakterie się nie rozprzestrzeniały po całym ciele. Zaburzyłem ten proces i teraz mam konsekwencje. Może jakieś cudo typu witamina U jest mocno niewskazane podczas infekcji. Może MSM i kurkumina wyłączyły stany zapalne, a tym samym wyłączyły zdolność organizmu do zwalczania infekcji? Coś w każdym razie jest nie tak.
Nauczka, nie brać ŻADNYCH supli podczas infekcji, nie licząc tych, które mają potwierdzone działanie wspomagające walkę z wirusami i bakteriami.
No i spróbuję z cynkiem.
Za długo to trwa, 9 dni. Może po prostu piracetam albo inna rzecz, np piracetam rozszerza naczynka i umożliwia przepływ krwi, ale podczas infekcji ten przepływ może być wstrzymywany przez organizm, żeby bakterie się nie rozprzestrzeniały po całym ciele. Zaburzyłem ten proces i teraz mam konsekwencje. Może jakieś cudo typu witamina U jest mocno niewskazane podczas infekcji. Może MSM i kurkumina wyłączyły stany zapalne, a tym samym wyłączyły zdolność organizmu do zwalczania infekcji? Coś w każdym razie jest nie tak.
Nauczka, nie brać ŻADNYCH supli podczas infekcji, nie licząc tych, które mają potwierdzone działanie wspomagające walkę z wirusami i bakteriami.
No i spróbuję z cynkiem.