No dobra czyli generalnie uważasz, że te badanie jest w jakiś sposób zafałszowane. Hmh... To dlaczeo jest umieszczane w tych czasopisamach na których ty się opierasz?Jak w takim razie rozpoznajesz które twoim zdaniem jest załafszowane a które nie? Która lekarka jest ta niegodna zaufania twoim zdaniem?
I tak przy okazji.
Odkąd suplementuje NAC, magnez, omega 3/6, olej z wiesiołka olej lniany - sądzę że dzięki temu bóle głowy ustąpiły i nieco lepiej się wysypiam.
Jednakże dalej mam bóle stawów i karku. Czosnek natomiast niewątpliwie miał wpływ na mój katar. Znaczy ustał po suplementacji.
Nie wiem jeszcze jak poprawić dokrwienie do stawów żeby stan stawów się poprawił.
Co sądzisz o detoksykacjach?
I tak przy okazji.
Odkąd suplementuje NAC, magnez, omega 3/6, olej z wiesiołka olej lniany - sądzę że dzięki temu bóle głowy ustąpiły i nieco lepiej się wysypiam.
Jednakże dalej mam bóle stawów i karku. Czosnek natomiast niewątpliwie miał wpływ na mój katar. Znaczy ustał po suplementacji.
Nie wiem jeszcze jak poprawić dokrwienie do stawów żeby stan stawów się poprawił.
Co sądzisz o detoksykacjach?