01-17-2024, 01:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-18-2024, 03:54 PM przez tomakin.)
Po kolei, wszystkie rzeczy, które robiłem przed poprawą, nawet z pozoru totalnie głupie, ciągle mi się nowe przypominają, mogą nie mieć żadnego znaczenia, mogą mieć duże
Wszystko, co się pojawiło przed poprawą, a czego nie było wcześniej
- alkalizacja
- witamina U
- chyba odrobina kwercetyny z wapniem
- kwercetyna z czerwoną cebulą, wielokrotnie więcej niż jest w wapniu
- sulforafan
- tauryna
- kreatyna
- alginian sodu
- maxi3vena
- kolagen
- panawit probiotyk
- codziennie przed snem glicyna
- nie jestem pewien, czy nie było kwasu alfa liponowego z karnityną, ale karnityny na pewno nie było dużo
- selen, niewielkie dawki
(będę dopisywał, jak coś mi się przypomni)
Dodatkowo trochę witaminy C, ale za krótko i za mało, w porównaniu do tego, ile brałem w przeszłości. Było też trochę magnezu, ale również za mało, w porównaniu do dawek które kiedyś brałem.
No i oczywiście piracetam, ale teraz efekt jest o wiele, wiele silniejszy, niż gdy wcześniej go brałem. Coś zadziałało razem z nim.
Sporo z tych rzeczy lekarze przepisał matce na jelitowy covid i potem stłuczoną stopę, ale ona jak ja, lepiej się poczuje i przestaje brać. Stąd ten probiotyk czy maxi3vena. Połowa na żołądek, bo mocno mi siadł w pewnym momencie.
Co brałem już po poprawie:
- MSM
- witamina D3
- mieszanka kurkuminy, pieprzu i imbiru, to z ostrovitu
- spirulina
Wszystko, co się pojawiło przed poprawą, a czego nie było wcześniej
- alkalizacja
- witamina U
- chyba odrobina kwercetyny z wapniem
- kwercetyna z czerwoną cebulą, wielokrotnie więcej niż jest w wapniu
- sulforafan
- tauryna
- kreatyna
- alginian sodu
- maxi3vena
- kolagen
- panawit probiotyk
- codziennie przed snem glicyna
- nie jestem pewien, czy nie było kwasu alfa liponowego z karnityną, ale karnityny na pewno nie było dużo
- selen, niewielkie dawki
(będę dopisywał, jak coś mi się przypomni)
Dodatkowo trochę witaminy C, ale za krótko i za mało, w porównaniu do tego, ile brałem w przeszłości. Było też trochę magnezu, ale również za mało, w porównaniu do dawek które kiedyś brałem.
No i oczywiście piracetam, ale teraz efekt jest o wiele, wiele silniejszy, niż gdy wcześniej go brałem. Coś zadziałało razem z nim.
Sporo z tych rzeczy lekarze przepisał matce na jelitowy covid i potem stłuczoną stopę, ale ona jak ja, lepiej się poczuje i przestaje brać. Stąd ten probiotyk czy maxi3vena. Połowa na żołądek, bo mocno mi siadł w pewnym momencie.
Co brałem już po poprawie:
- MSM
- witamina D3
- mieszanka kurkuminy, pieprzu i imbiru, to z ostrovitu
- spirulina