01-04-2024, 01:17 PM
Tak myślę, że w 2020, jak była ta bardzo duża poprawa, brałem dużo beta alaniny. Testowałem ją już pod kątem obłączków, ale chyba większą uwagę powinienem zwrócić na poprawę myślenia i pamięci. Kiedyś po betce wymieszanej z histydyną miałem taki okres "otwarcia umysłu", odczucie nie do opisania, nagle człowiek jest świadomy wielu rzeczy naraz, zamiast ogniskować się na jednej. Bardzo mocno to odczułem podczas jazdy samochodem.
Parę razy już łapałem się na tym, że po beta alaninie, która blokuje taurynę, miałem zaburzenia rytmu serca, ale tu też jest opcja, że po prostu zgrywało się to w czasie. Nawet bardzo prawdopodobna opcja, bo taki niedobór tauryny wydaje się wręcz nierealny. Będę obserwował, czy coś takiego się nie pojawi.
Parę razy już łapałem się na tym, że po beta alaninie, która blokuje taurynę, miałem zaburzenia rytmu serca, ale tu też jest opcja, że po prostu zgrywało się to w czasie. Nawet bardzo prawdopodobna opcja, bo taki niedobór tauryny wydaje się wręcz nierealny. Będę obserwował, czy coś takiego się nie pojawi.