12-11-2023, 07:58 PM
No i zdrowa, jutro domowa wizyta i decyzja lekarza, czy lecimy na chirurgię z nogą, spróbuję też zagadać czy będzie możliwość zrobienia kroplówki. Ja jeszcze się boję startować z piracetamem. 300 mg magnezu dziennie leci, niewielkie tylko dawki wapnia przed snem, jak na razie nie ma za bardzo skutków ubocznych jak ostatnio. Może i faktycznie chodziło o formę magnezu...
Powoli trzeba myśleć o powrocie do planu i obserwacji organizmu, co tam ostatnio było... pamiętam 6 razy dziennie karnitynę brałem?
A, mam wypisany cały zestaw, po którym była poprawa:
"- cały czas piracetam i cholina, to się nie zmienia
- PQQ + miedź, 2 razy dziennie, rano
- od wczoraj karnityna wielokrotnie w ciągu dnia
- od kilku dni berberyna
- od kilku dni kilka razy dziennie AOL (ketoglutaran argininy, ornityna, lizyna)
- B complex, obecnie moje jedyne źródło witaminy B1
- czasem brałem kreatynę
- dziś kwas alfa liponowy, zacznę brać regularnie bo on synergizuje się z karnityną
- magnez i wapń, dość chaotycznie, bo jedno i drugie wywołuje silne skutki uboczne"
Powoli trzeba myśleć o powrocie do planu i obserwacji organizmu, co tam ostatnio było... pamiętam 6 razy dziennie karnitynę brałem?
A, mam wypisany cały zestaw, po którym była poprawa:
"- cały czas piracetam i cholina, to się nie zmienia
- PQQ + miedź, 2 razy dziennie, rano
- od wczoraj karnityna wielokrotnie w ciągu dnia
- od kilku dni berberyna
- od kilku dni kilka razy dziennie AOL (ketoglutaran argininy, ornityna, lizyna)
- B complex, obecnie moje jedyne źródło witaminy B1
- czasem brałem kreatynę
- dziś kwas alfa liponowy, zacznę brać regularnie bo on synergizuje się z karnityną
- magnez i wapń, dość chaotycznie, bo jedno i drugie wywołuje silne skutki uboczne"