12-09-2023, 09:22 AM
Akurat Ja pracowałem w restauracjach, które nie były otwarte 24/7, więc tam nocki to był czas sprzątania i już trochę inna, trochę bardziej fizyczna robota, niż zwykłe "klepanie kanapek" - też w większym tempie, bo można było wyjść tę godzinę wcześniej, jeśli się udało wyrobić.
Ogólnie wszystko super, Twoje produktywność robi wrażenie - ale jednak to spanie co drugi dzień trochę mnie przeraża. W ogóle słyszałem niedawno, że w ostatnich latach wśród młodych ilość ataków serca i innych problemów z sercem wyraźnie wzrosła i tak teraz się zacząłem zastanawiać, ilu ludzi się tak zajeżdża - i ilu nie ma później możliwości cieszyć się owocami Swojej harówki/Swojego poświęcenia.
Tak więc mam nadzieję, że wiesz co robisz. Zdrowia przede wszystkim.
Ogólnie wszystko super, Twoje produktywność robi wrażenie - ale jednak to spanie co drugi dzień trochę mnie przeraża. W ogóle słyszałem niedawno, że w ostatnich latach wśród młodych ilość ataków serca i innych problemów z sercem wyraźnie wzrosła i tak teraz się zacząłem zastanawiać, ilu ludzi się tak zajeżdża - i ilu nie ma później możliwości cieszyć się owocami Swojej harówki/Swojego poświęcenia.
Tak więc mam nadzieję, że wiesz co robisz. Zdrowia przede wszystkim.