11-30-2023, 10:51 PM
(11-30-2023, 02:05 PM)tomakin napisał(a): Całą witrynę mam o tarczycy
https://tarczyca.naturalneleczenie.com.pl/
Ogólnie - tarczyca zwalnia, jeśli w organizmie nie ma żelaza. Ciężko jest czasem domyślić się, co jest przyczyną, co skutkiem, bo przy rozwalonej tarczycy nie przyswoisz żelaza. No i ogólnie, jak żelazo się nie przyswaja, to może być cały zestaw chorób, które do tego doprowadzają, łącznie z najzwyklejszą celiakią.
Celiakia wykluczona
tarczyca wcześniej idealna perfekcyjna teraz bdb, jeszcze jakieś pomysły?Ba brak metaplazji jelitowej, kolonoskopia zrobiona kalopretykyna, m2pk.
Probiotyki biore, dobrze jem. kurde

CRP, OB niskie od lat, więc jakbym miał jakieś nie wiem tfuu raki, to byłoby podniesione lub coś poważnego.
Czy faktycznie z tą ferytyną jest tak zawsze ? Że tak mała ferytyna coś tam daje uboki, a zwiększenie pomaga.
Wiesz gastrolog powiedział, że git psychiatra, zebym poszedł do gastrologa zrobił kolnoskopie etc. Więc wiezs jak to jest norma od 20, masz 21 to jest git
Jeśli jest git to moge tak życ, żyłem tak całe życie i doszedłem do 50 pompek w serii, teraz przez trochę traum, no niestety, mam różne problemy, ale nie mogę podpiąć tutaj ferrytyny bo było tak wcześniej.
Zapalenie żołądka miałem 6 lat temu, b12 się podniosła, więc domniemam, że wyleczone.