11-30-2023, 06:37 AM
No i... coś się zmienia na plus. Odkąd biorę piracetam jest lepiej i lepiej, ale od wczoraj pojawia się jakaś nowa jakość. Czuć podczas gry na pianinie, podczas pisania na klawiaturze, ciężko to opisać, jakaś lekkość i kontrola ruchu. Może to, co czułem w 2020, teraz ciężko mi sobie przypomnieć. Ale jest INACZEJ. To nie kwestia zmiany, że coś się poprawiło, że trochę lepiej gram na pianinie. Jest INACZEJ. Lepiej, oczywiście, ale zmiana jest jakościowa, nie ilościowa.
Trzeba wypisać, co ostatnio robiłem, żebym potem nie przeglądał znowu 20 stron wstecz co robiłem przed poprawą.
- cały czas piracetam i cholina, to się nie zmienia
- PQQ + miedź, 2 razy dziennie, rano
- od wczoraj karnityna wielokrotnie w ciągu dnia
- od kilku dni berberyna
- od kilku dni kilka razy dziennie AOL (ketoglutaran argininy, ornityna, lizyna)
- B complex, obecnie moje jedyne źródło witaminy B1
- czasem brałem kreatynę
- dziś kwas alfa liponowy, zacznę brać regularnie bo on synergizuje się z karnityną
- magnez i wapń, dość chaotycznie, bo jedno i drugie wywołuje silne skutki uboczne
Tyle, nic więcej.
Trzeba wypisać, co ostatnio robiłem, żebym potem nie przeglądał znowu 20 stron wstecz co robiłem przed poprawą.
- cały czas piracetam i cholina, to się nie zmienia
- PQQ + miedź, 2 razy dziennie, rano
- od wczoraj karnityna wielokrotnie w ciągu dnia
- od kilku dni berberyna
- od kilku dni kilka razy dziennie AOL (ketoglutaran argininy, ornityna, lizyna)
- B complex, obecnie moje jedyne źródło witaminy B1
- czasem brałem kreatynę
- dziś kwas alfa liponowy, zacznę brać regularnie bo on synergizuje się z karnityną
- magnez i wapń, dość chaotycznie, bo jedno i drugie wywołuje silne skutki uboczne
Tyle, nic więcej.