Ty tą metodą Wim Hof'a ćwiczyłeś? Moja jest podobna tylko jeszcze wypuszczam powietrze, jak w trakcie ćwiczeń sztuka walki, i skupiam to ciśnienie na przeponie.
Teraz zakończyłem palenie zioła, zwiększe ilość treningi i zobaczymy, czy znów zaczną rosnąć.
Ty tam piszesz, że jak skóra zostanie podciągnięta to jest to fałszywe postrzeganie. Tylko zapomniałeś dodać, że skóry nie można podciągać w nieskończoność
( ja nawet specjalnie ją podciągam by zobaczyć jaką obłączek ma dalej szerokość i kolor) Np. ktoś miał małe obłączki podczas robienia czegoś rękoma, następnie nic nie robił i znów zaczął pracować np. po kilku miesiącach i zauważył, że obłączki urosły względem wcześniejszego okresu. Czyli skóra podciągnięta tak samo a obłączki większe, niż poprzednio.
Ten rok będzie treningiem na utrzymywanie bezdechu i zwiększanie rezystancji na zimno. Wim Hof'a widziałem kilka lat temu w galileo, szkoda że wtedy nie oglądnąłem do końca co on tam mówił. Chińczycy od wieków ćwiczą chi kung i nei kung właśnie przez trening bezdechu. Np. snajperzy też ćwiczą skupienie umysłu przez wydech i wdech. Nawet w grze america's army 2.8. którą grałem w 2006 r. zatrzymywało się oddech podczas mierzenia snajperką
Teraz zakończyłem palenie zioła, zwiększe ilość treningi i zobaczymy, czy znów zaczną rosnąć.
Ty tam piszesz, że jak skóra zostanie podciągnięta to jest to fałszywe postrzeganie. Tylko zapomniałeś dodać, że skóry nie można podciągać w nieskończoność
( ja nawet specjalnie ją podciągam by zobaczyć jaką obłączek ma dalej szerokość i kolor) Np. ktoś miał małe obłączki podczas robienia czegoś rękoma, następnie nic nie robił i znów zaczął pracować np. po kilku miesiącach i zauważył, że obłączki urosły względem wcześniejszego okresu. Czyli skóra podciągnięta tak samo a obłączki większe, niż poprzednio.Ten rok będzie treningiem na utrzymywanie bezdechu i zwiększanie rezystancji na zimno. Wim Hof'a widziałem kilka lat temu w galileo, szkoda że wtedy nie oglądnąłem do końca co on tam mówił. Chińczycy od wieków ćwiczą chi kung i nei kung właśnie przez trening bezdechu. Np. snajperzy też ćwiczą skupienie umysłu przez wydech i wdech. Nawet w grze america's army 2.8. którą grałem w 2006 r. zatrzymywało się oddech podczas mierzenia snajperką