10-29-2023, 12:08 AM
Myślę o oleju z ogórecznika tak bardziej na stałe. 5 ml dziennie, 150 ml miesięcznie. Tylko kurcze te ceny...
Auchan - 370 zł za litr
allegro, jakiś 250 ml zielony olej - wychodzi 290 zł za litr, ale dochodzą koszty wysyłki, no i za cholerę nie mam zaufania do noname sprzedawców drogich rzeczy
ekamedica allegro - 320 zł
olejvita - 300 zł
plonpharm - 300 zł
Popatrzmy na ceny wiesiołkowego, który ma jakoś tak o połowę mniej GLA, za to ze 20 razy lepszy smak
Auchan - nie sprawdzałem dawno, ale pewnie 180 zł litr
allegro, warmińska manufaktura - 280
farmoil - 180
bazarzdrowia - 200
złota tłocznia 200
jakaś firma "miodekzmazur", gdzie nawet nie ma naklejki na butelce oleju, 140 zł
jakieś... mtorba 145 zł, też butelka bez naklejki
ooo, widzę ktoś sprzedaje etykiety
Kuźwa, jest serio popyt na naklejki na butelkę "olej wiesiołkowy tłoczony na zimno"? Kto to kupuje, po co? Czy na pewno nie nakleja na butelkę oleju rzepakowego? Koncesjonowani producenci raczej nie zamawiają gotowej naklejki na aukcji internetowej.
No dobra, ta aukcja z naklejkami trochę mnie wyleczyła z kupowania oleju na allegro
przypomniało mi się, jak kiedyś masowo sprzedawano opakowania po suplach, potem te opakowania można było kupić, wypełnione talkiem czy mąką.
Nawet przy 3 ml dziennie, to będzie ze 35 zł miesięcznie. Z jednej strony to niewielkie pieniądze, z drugiej, jak się takich niewielkich wydatków zbierze miesięcznie ze 20, nagle jest problem, wcale nie taki mały. Te oleje mają kosmicznie wysoką skuteczność w leczeniu niektórych chronicznych chorób, bardzo wysoki potencjał zapobiegania śmiertelnym chorobom, ale no, nigdy nic nie poczułem, jak je brałem. I stosowano dawki raczej większe, niż 3 ml.
Myślę o tym, bo właśnie wylewam na łyżeczkę ostatnie krople z ostatniej butelki.
Auchan - 370 zł za litr
allegro, jakiś 250 ml zielony olej - wychodzi 290 zł za litr, ale dochodzą koszty wysyłki, no i za cholerę nie mam zaufania do noname sprzedawców drogich rzeczy
ekamedica allegro - 320 zł
olejvita - 300 zł
plonpharm - 300 zł
Popatrzmy na ceny wiesiołkowego, który ma jakoś tak o połowę mniej GLA, za to ze 20 razy lepszy smak
Auchan - nie sprawdzałem dawno, ale pewnie 180 zł litr
allegro, warmińska manufaktura - 280
farmoil - 180
bazarzdrowia - 200
złota tłocznia 200
jakaś firma "miodekzmazur", gdzie nawet nie ma naklejki na butelce oleju, 140 zł
jakieś... mtorba 145 zł, też butelka bez naklejki
ooo, widzę ktoś sprzedaje etykiety
Kuźwa, jest serio popyt na naklejki na butelkę "olej wiesiołkowy tłoczony na zimno"? Kto to kupuje, po co? Czy na pewno nie nakleja na butelkę oleju rzepakowego? Koncesjonowani producenci raczej nie zamawiają gotowej naklejki na aukcji internetowej. No dobra, ta aukcja z naklejkami trochę mnie wyleczyła z kupowania oleju na allegro
przypomniało mi się, jak kiedyś masowo sprzedawano opakowania po suplach, potem te opakowania można było kupić, wypełnione talkiem czy mąką. Nawet przy 3 ml dziennie, to będzie ze 35 zł miesięcznie. Z jednej strony to niewielkie pieniądze, z drugiej, jak się takich niewielkich wydatków zbierze miesięcznie ze 20, nagle jest problem, wcale nie taki mały. Te oleje mają kosmicznie wysoką skuteczność w leczeniu niektórych chronicznych chorób, bardzo wysoki potencjał zapobiegania śmiertelnym chorobom, ale no, nigdy nic nie poczułem, jak je brałem. I stosowano dawki raczej większe, niż 3 ml.
Myślę o tym, bo właśnie wylewam na łyżeczkę ostatnie krople z ostatniej butelki.