10-13-2023, 09:46 PM
Może właśnie to ta cholina połączona z piracetamem daje efekt. Mi zaczęły pojawiać się obłączki na małych palcach, wystają już lekko poza skórki. Czyli teraz mam na wszystkich. A jeszcze w czerwcu miałem tylko na dwóch. Wcześniej to nie wiem, bo nie zwracałem na to uwagi. I od czerwca zacząłem właśnie brać piracetam, cholinę i bakopę.
Próbuj to, bo poza tym nie robię nic niezwykłego. No jedynie w zeszłym tygodniu kupiłem B kompleks Neurobion Advance, bo ktoś gdzieś polecał, ale nie sądzę przez parę dni cokolwiek to zmieniło.
A na starych płytach (o ile wciąż działają) można znaleźć ciekawe rzeczy. Ja kiedyś znalazłem kolekcję filmów w formacie .rmvb w rozdzielczości znaczka pocztowego.
Próbuj to, bo poza tym nie robię nic niezwykłego. No jedynie w zeszłym tygodniu kupiłem B kompleks Neurobion Advance, bo ktoś gdzieś polecał, ale nie sądzę przez parę dni cokolwiek to zmieniło.
A na starych płytach (o ile wciąż działają) można znaleźć ciekawe rzeczy. Ja kiedyś znalazłem kolekcję filmów w formacie .rmvb w rozdzielczości znaczka pocztowego.