10-06-2023, 06:02 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2023, 06:04 AM przez tomakin.)
Nie kupiłem, ale zdecydowałem się na zakup
Muszę najpierw zrobić porządek w pokoju, bo teraz się po prostu nie zmieści. Przymierzałem się do tej ławeczki już... z 10 lat? W końcu stwierdziłem, że to ważne, bo potencjalnie pomoże uchronić się przed dużymi problemami ze stawami, może nawet kalectwem, a cena to mniej niż 1000 zł. Ile ja pierdół przez ten czas kupiłem, zebrało by się takich ławeczek kilkanaście.
Piracetam zgadzałby się z obserwacją z 2020, gdzie jakoś zaraz po nim obłączki się mocno powiększyły. Ale jaki mechanizm mógłby za tym stać?
W 2010 połączyłem duże dawki choliny z paroma rzeczami. To by mogło wskazywać na efekt wzmacniania działania przywspółczulnego układu nerwowego, poprzez stymulację acetylocholiny. Piracetam działa podobnie. Przywspółczulny odpowiada za procesy regeneracji i wzrostu.
No, zobaczymy za miesiąc. Pozytywne efekty piracetamu są i z dnia na dzień bardziej to czuję, koncentracja, wrażenie kontroli ruchu, świadomość ciała, ciężko to opisać.
Muszę najpierw zrobić porządek w pokoju, bo teraz się po prostu nie zmieści. Przymierzałem się do tej ławeczki już... z 10 lat? W końcu stwierdziłem, że to ważne, bo potencjalnie pomoże uchronić się przed dużymi problemami ze stawami, może nawet kalectwem, a cena to mniej niż 1000 zł. Ile ja pierdół przez ten czas kupiłem, zebrało by się takich ławeczek kilkanaście. Piracetam zgadzałby się z obserwacją z 2020, gdzie jakoś zaraz po nim obłączki się mocno powiększyły. Ale jaki mechanizm mógłby za tym stać?
W 2010 połączyłem duże dawki choliny z paroma rzeczami. To by mogło wskazywać na efekt wzmacniania działania przywspółczulnego układu nerwowego, poprzez stymulację acetylocholiny. Piracetam działa podobnie. Przywspółczulny odpowiada za procesy regeneracji i wzrostu.
No, zobaczymy za miesiąc. Pozytywne efekty piracetamu są i z dnia na dzień bardziej to czuję, koncentracja, wrażenie kontroli ruchu, świadomość ciała, ciężko to opisać.