This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Za bieżnię dałem 1500 zł. Jest składana, więc po użyciu można ją schować. Ja po prostu podsuwam pod ścianę, bo jest za ciężka, żeby ją ciągle ładować i wyciągać z szafy. Silnik ma moc 1 kW, pewnie przy maksymalnej prędkości (10 km/h) i maksymalnym obciążeniu tyle zużywa.

Biurko regulowane też jest elektryczne, choć tutaj wcale tego nie chciałem. Mogło być na korbkę, bo nie zmienia się wysokości co chwilę, ale trafiłem na Allegro na elektryka o szerokości 156 cm za niecały 1000 zł.

To wszystko są chińczyki, więc pewnie można ściągać z Aliexpress nieco taniej, ale ja korzystam często z Allegro Pay i płatności odroczonych, przez co biorę różne rzeczy na testowanie, a w razie czego mogę odesłać bez wykładania własnej kasy i czekania na zwrot.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez Temper - 09-10-2023, 07:50 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości