This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Dziękuję dobry człowieku. Zaiste ciekawa to informacja. Jako że matka nie ogarnie brania różnych suplementów, to kupiłem jej multiwitaminę Olimp Sport. Kiedyś brała i się po tym dobrze czuła. Minęły dwa tygodnie od trafienia do szpitala i powoli zaczyna wracać do sił. Ostro ją przeorały te antybiotyki. Za kilka tygodni trza będzie wykonać ponowny test na helicobacter.

Natomiast ja sam trochę się odsunąłem od tej sprawy. Kto wie, czy ona sama się tu nie sabotuje w jakiś sposób, nawet podświadomie, byle tylko mieć cały czas moją uwagę i żebym latał koło niej. Ma dopiero 71 lat, nie jest niedołężna, więc musi sobie radzić sama w takich sytuacjach. Ja mogę pomóc wtedy, kiedy mogę, ale to siebie stawiam teraz na pierwszym miejscu. Są wyrzuty sumienia, ale spodziewałem się ich i walczę z tym.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez Temper - 09-07-2023, 04:27 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości