This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ewolucja vs Kreacjonizm i inne teorie
Wiesz, ja nie mam nic przeciwko wierzącym, mam znajomych islamistów, ale wkurwiają mnie Ci, którzy się narzucają. Ktoś kiedyś świetnie napisał: Religia jest jaki penis. Każdy facet go i powinien go trzymać na miejscu a nie wyjmować go na zewnątrz i pokazywać wszystkim twierdząc, że jest najpiękniejszy i największy.
Islam jest obrzydliwy, zresztą każda religia jest obrzydliwa jeżeli się w nią zagłębisz. Nawet nie mówię o tym co religie Zawsze robiły, robią i będą robiły. Zacofanie, morderstwa, gwałty, pedofilia itd. To syf.
Religia w formie w jaką praktykuje 90% moich znajomych jest ok. Mają ją w sumie w dupie i wierzą z przyzwyczajenia.
Natomiast brzydzą mnie ludzie, którzy wchodzą z butami w czyjeś życie. Po prostu jakiś debil wchodzi ze swoim siurakiem gdzieś i żąda, aby go szanować.
Np. jak ja wejdę do banku w kominiarce, to momentalnie mnie wyrzucą albo aresztują, a tutaj te pindy islamskie mogą sobie wchodzić w tych ich pokrowcach na ryjach wszędzie.
Na treningach od czasu do czasu widuję szmaty ludzkie, które nie kłaniają się w dojo, bo mogą się kłaniać tylko bogu. Żygać mi się chce na takie szmaty.
I takich przykładów mógłbym mnożyć pełno.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Ewolucja vs Kreacjonizm i inne teorie - przez Benek - 08-14-2023, 08:31 PM
RE: Ewolucja vs Kreacjonizm i inne teorie - przez tomakin - 08-14-2023, 09:31 PM
RE: Ewolucja vs Kreacjonizm i inne teorie - przez Benek - 08-15-2023, 07:16 PM
RE: Ewolucja vs Kreacjonizm i inne teorie - przez tomakin - 08-16-2023, 12:38 AM
RE: Ewolucja vs Kreacjonizm i inne teorie - przez Temper - 08-23-2023, 09:20 PM
RE: Ewolucja vs Kreacjonizm i inne teorie - przez Temper - 08-24-2023, 05:20 PM
RE: Ewolucja vs Kreacjonizm i inne teorie - przez neko1witek - 08-26-2023, 12:28 PM
RE: Ewolucja vs Kreacjonizm i inne teorie - przez Temper - 08-27-2023, 03:28 PM
RE: Ewolucja vs Kreacjonizm i inne teorie - przez Temper - 08-29-2023, 09:12 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości