08-14-2023, 12:15 AM
Właśnie się przekonałem, jak świetnie można wkręcić się w we współczesne gry. Wykupiłem so ie usługi grania w chmurze GeForce Now Ultimate. Za 100 zł miesięcznie ma się dostęp do wypasionego kompa z RTX 4090. Gry trzeba kupić osobno na Steamie albo w innym sklepie i połączyć go z kontem w GeForce, żeby móc grać.
No to kupiłem sobie Cyberpunka i Doom Eternal na Steamie z tanich kluczy na Allegro i odpaliłem w chmurze. Wygląda to obłędnie, nie mam żadnych lagów (potrzebny stabilny internet), gram jakby na swoim sprzęcie, a mój sprzęt to dziesięcioletni laptop.
W Doomie dostaję wpierdziel, bo - tak jak pisałem wcześniej - nie umiem w to grać, ale w Cymbergaju świetnie się po prostu jeździ nocą po ulicach i ogląda miasto.
To jest fajny sposób na to, żeby sobie ogarnąć, jak dana gra wygląda na maksymalnych ustawieniach bez konieczności kupowania gejmingowego peceta.
A, no i ten wpis nie jest sponsorowany.
Jestem dziś podjarany graniem i musiałem to wyrzucić.
W ogóle u mnie znow trochę zmian na lepsze, w tym też zdrowotnych (nieśmiało wracają nocne i poranne erekcje!), ale wydaje mi się, że nie ma sensu, żebym to wypisywał. Forum jest głównie o zdrowiu, a u mnie nie jest z tym całkiem dobrze. Innym za dużo nie pomogę, bo nie mam dużej wiedzy. Moje problemy w sporej części zostały rozwiązane, więc spamowanie o detalach mojego życia i robienie pamiętnika już chyba nikomu się nie przysłuży, a tylko zasoby serwera będzie zużywać.
Więc jeśli już, to raczej w ogólnych tematach będę się czasem wypowiadał na zasadzie "nie znam się, więc się wypowiem".
No to kupiłem sobie Cyberpunka i Doom Eternal na Steamie z tanich kluczy na Allegro i odpaliłem w chmurze. Wygląda to obłędnie, nie mam żadnych lagów (potrzebny stabilny internet), gram jakby na swoim sprzęcie, a mój sprzęt to dziesięcioletni laptop.
W Doomie dostaję wpierdziel, bo - tak jak pisałem wcześniej - nie umiem w to grać, ale w Cymbergaju świetnie się po prostu jeździ nocą po ulicach i ogląda miasto.
To jest fajny sposób na to, żeby sobie ogarnąć, jak dana gra wygląda na maksymalnych ustawieniach bez konieczności kupowania gejmingowego peceta.
A, no i ten wpis nie jest sponsorowany.
Jestem dziś podjarany graniem i musiałem to wyrzucić.W ogóle u mnie znow trochę zmian na lepsze, w tym też zdrowotnych (nieśmiało wracają nocne i poranne erekcje!), ale wydaje mi się, że nie ma sensu, żebym to wypisywał. Forum jest głównie o zdrowiu, a u mnie nie jest z tym całkiem dobrze. Innym za dużo nie pomogę, bo nie mam dużej wiedzy. Moje problemy w sporej części zostały rozwiązane, więc spamowanie o detalach mojego życia i robienie pamiętnika już chyba nikomu się nie przysłuży, a tylko zasoby serwera będzie zużywać.
Więc jeśli już, to raczej w ogólnych tematach będę się czasem wypowiadał na zasadzie "nie znam się, więc się wypowiem".