This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Właśnie się przekonałem, jak świetnie można wkręcić się w we współczesne gry. Wykupiłem so ie usługi grania w chmurze GeForce Now Ultimate. Za 100 zł miesięcznie ma się dostęp do wypasionego kompa z RTX 4090. Gry trzeba kupić osobno na Steamie albo w innym sklepie i połączyć go z kontem w GeForce, żeby móc grać.

No to kupiłem sobie Cyberpunka i Doom Eternal na Steamie z tanich kluczy na Allegro i odpaliłem w chmurze. Wygląda to obłędnie, nie mam żadnych lagów (potrzebny stabilny internet), gram jakby na swoim sprzęcie, a mój sprzęt to dziesięcioletni laptop.

W Doomie dostaję wpierdziel, bo - tak jak pisałem wcześniej - nie umiem w to grać, ale w Cymbergaju świetnie się po prostu jeździ nocą po ulicach i ogląda miasto.

To jest fajny sposób na to, żeby sobie ogarnąć, jak dana gra wygląda na maksymalnych ustawieniach bez konieczności kupowania gejmingowego peceta.

A, no i ten wpis nie jest sponsorowany. Big Grin Jestem dziś podjarany graniem i musiałem to wyrzucić.

W ogóle u mnie znow trochę zmian na lepsze, w tym też zdrowotnych (nieśmiało wracają nocne i poranne erekcje!), ale wydaje mi się, że nie ma sensu, żebym to wypisywał. Forum jest głównie o zdrowiu, a u mnie nie jest z tym całkiem dobrze. Innym za dużo nie pomogę, bo nie mam dużej wiedzy. Moje problemy w sporej części zostały rozwiązane, więc spamowanie o detalach mojego życia i robienie pamiętnika już chyba nikomu się nie przysłuży, a tylko zasoby serwera będzie zużywać.

Więc jeśli już, to raczej w ogólnych tematach będę się czasem wypowiadał na zasadzie "nie znam się, więc się wypowiem".
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez Temper - 08-14-2023, 12:15 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości