08-01-2023, 09:00 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-01-2023, 09:03 PM przez tomakin.)
W sumie to forum tak dużego wsparcia nie dawało, np moje rady były często nietrafione, napisałeś post jakbyś bał się z domu wyjść i w tym kierunku szedłem
ale fakt, że miało dużą wartość, powiedzmy, autoterapeutyczną, powiedziałeś coś, co trzeba było powiedzieć, a póki się nie powie, to sobie krąży gdzieś między podświadomością a świadomością i tak może krążyć 30 lat.
U mnie znowu lekka bezsenność przez ostatnie dni, znowu budzę się w nocy i nie do końca już ogarniam, co jest przyczyną. Kombinowałem z żelazem i glutaminą, bo ostatnio po tym było lepiej, ale żelazo brałem teraz regularnie (skończyło się, zresztą żelaza nie miesza się z EDTA), a pomimo tego problemy ze snem znowu były.
Spróbuję większych dawek glutaminy i większych dawek wapnia. Glutamina niby pobudza, ale czasem działa paradoksalnie. Mocno wpływa na kilka neuroprzekaźników.
Cały czas trzymam się antyoksydantów i podstawowych rzeczy wzmacniających jelita. Glutamina jest taką podstawową rzeczą dla jelit i o niej najczęściej zapominam.
Odwiedzili mnie starzy znajomi, stwierdzili, że grzybem śmierdzi w sypialni. Ni cholery nie czuję tego, nawet jeśli na długo wyjdę z domu, ale jak się długo przebywa z danym zapachem, przestaje się go wyczuwać, następuje adaptacja. Sąsiad nas zalał jakiś czas temu, może coś się zalęgło np pod parkietem. Powinienem też wymienić w końcu rolety okienne.
ale fakt, że miało dużą wartość, powiedzmy, autoterapeutyczną, powiedziałeś coś, co trzeba było powiedzieć, a póki się nie powie, to sobie krąży gdzieś między podświadomością a świadomością i tak może krążyć 30 lat.U mnie znowu lekka bezsenność przez ostatnie dni, znowu budzę się w nocy i nie do końca już ogarniam, co jest przyczyną. Kombinowałem z żelazem i glutaminą, bo ostatnio po tym było lepiej, ale żelazo brałem teraz regularnie (skończyło się, zresztą żelaza nie miesza się z EDTA), a pomimo tego problemy ze snem znowu były.
Spróbuję większych dawek glutaminy i większych dawek wapnia. Glutamina niby pobudza, ale czasem działa paradoksalnie. Mocno wpływa na kilka neuroprzekaźników.
Cały czas trzymam się antyoksydantów i podstawowych rzeczy wzmacniających jelita. Glutamina jest taką podstawową rzeczą dla jelit i o niej najczęściej zapominam.
Odwiedzili mnie starzy znajomi, stwierdzili, że grzybem śmierdzi w sypialni. Ni cholery nie czuję tego, nawet jeśli na długo wyjdę z domu, ale jak się długo przebywa z danym zapachem, przestaje się go wyczuwać, następuje adaptacja. Sąsiad nas zalał jakiś czas temu, może coś się zalęgło np pod parkietem. Powinienem też wymienić w końcu rolety okienne.