Po trenindu przepony, to mam pół milimetra na palcu wskazującym, którego nigdy nie miałem (lewa ręka, czekałem na prawą ale się jeszcze nie doczekałem
) nawet podczas ćwiczeń ze sztangą. Więc teoria, że mi się podciągnęło od pracy rękoma muszę wykluczyć. Jak ćwiczyłem intensywnie to albo rosły albo malały ale nigdy nie były tak szerokie.
Kiedyś duże dawki cynku, trochę miedzi, zjadłem ponad 350 g MSM, z 70 g cysteiny, wit D też duże dawki były, wit C nawet ponad 10 g niekiedy. A teraz od czasu do czasu ww. Kiedy mi się chce, nieregularnie.
A jak nabierzesz powietrze w 75-80% ile jesteś w stanie wytrzymać bez oddychania? Rozciąganie przepony pomogło mi w sprawie żołądka ale jeszcze nie jest idealnie. Ciśnienie krwi z około 107-64 na około teraz jest 114-70(72) na siedząco. Czuje jak z rana jak wstaje, że na leżąco jest dużo niższe, ciężko się wstaje rano.
Pale też MJ ale paliłem wcześniej i nic takiego nie zauważyłem, relaks trochę lepszy ale... Rozciąganie przepony i płuc bardziej mnie relaksuje.
) nawet podczas ćwiczeń ze sztangą. Więc teoria, że mi się podciągnęło od pracy rękoma muszę wykluczyć. Jak ćwiczyłem intensywnie to albo rosły albo malały ale nigdy nie były tak szerokie. Kiedyś duże dawki cynku, trochę miedzi, zjadłem ponad 350 g MSM, z 70 g cysteiny, wit D też duże dawki były, wit C nawet ponad 10 g niekiedy. A teraz od czasu do czasu ww. Kiedy mi się chce, nieregularnie.
A jak nabierzesz powietrze w 75-80% ile jesteś w stanie wytrzymać bez oddychania? Rozciąganie przepony pomogło mi w sprawie żołądka ale jeszcze nie jest idealnie. Ciśnienie krwi z około 107-64 na około teraz jest 114-70(72) na siedząco. Czuje jak z rana jak wstaje, że na leżąco jest dużo niższe, ciężko się wstaje rano.
Pale też MJ ale paliłem wcześniej i nic takiego nie zauważyłem, relaks trochę lepszy ale... Rozciąganie przepony i płuc bardziej mnie relaksuje.