07-29-2023, 10:40 PM
Kiedyś czytałem, że helicobacter bada się też z kału i z surowicy. Nie widziałem się z matką od 3 tygodni, więc nie widziałem też opisu badania. Na wynik badania histo chyba tylko do miesiąca musi czekać. Próbuję ją namówić na przysłanie mi zdjęcia tego opisu, no ale nie daję rady jej przekonać. Jak wreszcie ją odwiedzę, to sam zobaczę. Badania krwi robiła w maju tego roku, ale czy hormony tarczycy też, to nie mogę się dowiedzieć. Dzięki za zwrócenie uwagi, na co powinienem zwracać uwagę. 
Muszę sam zacząć prowadzić jej kalendarz badań profilaktycznych i pilnować potem wszystkich wyników i procesu leczenia. Kuźwa jak z dzieckiem. Serio mnie to wpienia. Człowiek chciałby się uniezależnić jak się da od rodziców, a ci nie potrafią się sami ogarnąć. Jeśli kiedyś zacznie poważnie chorować i wymagać stałej opieki, to nie będę miał życia.

Muszę sam zacząć prowadzić jej kalendarz badań profilaktycznych i pilnować potem wszystkich wyników i procesu leczenia. Kuźwa jak z dzieckiem. Serio mnie to wpienia. Człowiek chciałby się uniezależnić jak się da od rodziców, a ci nie potrafią się sami ogarnąć. Jeśli kiedyś zacznie poważnie chorować i wymagać stałej opieki, to nie będę miał życia.