This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Ona zawsze miała problemy. A to zaparcia przez tydzień, a to refluks. Do lekarza ją zaciągnąć się nie dało, więc się przyzwyczaiłem, że narzeka. Teraz dopiero ją zmusiłem do gastroskopii. Odkąd pamiętam je tylko chleb z białym serem, ziemniaki, gotowane warzywa i czasem kawałek ryby lub mięsa. Wszystko inne jej szkodzi. I to zawsze w minimalnej ilości mniej niż 1000 kcal, bo więcej nie przeje. Jak jej zamówiłem dietę pudełkową 1200 kcal specjalnie dla osób po chorobach i z problemami układu trawiennego, to połowy nawet nie mogła zjeść, a większość i tak jej szkodziła. Albo za słone, albo za bardzo przyprawione. A cholesterol ma wywalony powyżej 300 od zawsze, jakby jadła nie wiadomo ile tłustego. Dla mnie to jakaś magia, ale już się przyzwyczaiłem. Upartego człowieka ciężko się leczy i pewnych rzeczy już nie zmienię.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez Temper - 07-29-2023, 09:43 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości