This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
Nazwę gdzieś słyszałem, ale dopiero teraz spojrzałem, co to takiego. Wygląda jak stare poczciwe Sim City albo Transport Tycoon Deluxe. Ogarnianie takich fabryk może być całkiem ciekawe, a za dzieciaka lubiłem w takie simy grać. Do dziś chyba sporo takich gier wychodzi, jak Cities Skyline, ale ja się zatrzymałem na tych wymienionych plus Settlers 2, Age of Empires, Caesar 3 i Pharaoh. No ale to było 25 lat temu.
Na razie próbuję się zmuszać do tego farmingu, no ale to jak dorzucanie kolejnego męczącego obowiązku, więc ciężko idzie.

Mam na Steamie coś podobnego, co się nazywa Space Chem, tam też się chyba jakieś fabryki stawia. Nigdy tego nie włączałem. Nawet nie wiem, skąd ja mam te kilkadziesiąt gier na Steamie, chyba z darmowych paczek. Według statystyk ostatni raz grałem na Steamie w 2013 roku i to był Portal 2.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez Temper - 07-25-2023, 11:27 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości